Yaşam Dacia'dan fabrika çıkışlı LPG'li

Dacia'dan fabrika çıkışlı LPG'li

Paylaş
Dacia'dan fabrika çıkışlı LPG'li

Dacia'dan fabrika çıkışlı LPG'li

Autoshow 2010 Dacia standının bu sene 2 yıldızı olacak. Bunlardan biri geçtiğimiz Nisan ayında lansmanı yapılan ve özellikle SUV segmentindeki ezberleri bozan Duster olacak.

Haberin Devamı

Duster, lansmanından bu yana bin 500’e yakın satış gerçekleştirerek, SUV segmentindeki iddiasını rakamlarla da kanıtladı. Dacia Duster, gördüğü ilgiyi Autoshow ziyaretçilerine de göstermek amacıyla fuar süresince 4x2 ve 4x4 versiyon olarak sergileniyor.

Dacia standındaki bir başka yenilik ise fabrika çıkışlı olma özelliği ile diğer tüm rakiplerinden ayrışan Logan LPG olacak. Dacia, Ekim 2010 itibariyle Sandero, Logan ve Logan MCV 7 kişilik modellerinde fabrika çıkışlı orijinal LGP seçeneği sunuyor.

Landi renzo ile yapılan iş birliği sonucunda Dacia modelleri için özel olarak geliştirilen LPG kitleri, Romanya’daki fabrikada direkt olarak araçlara takılıyor.

Böylece sonradan takılmış olmanın çıkartabileceği potansiyel sorunlar ortadan kaldırılıyor. LPG dolum ağzı benzin dolum ağzının hemen yanına konumlandırılarak, dolumda kolaylık ve güvenlik sağlanıyor. LPG deposu stepne yuvasına yerleştirildiğinden Dacia modellerinin öne çıkan özelliği olan geniş bagaj hacmi özelliği de kaybedilmiyor.

Haberin Devamı

Tüm bunların yanında tüm Dacia ürün gamında verilen 3 yıl veya 100 bin kilometre garanti LPG’li versiyonlarda da veriliyor.
Hem dinamizmi hem de sağlamlığı çağrıştıran çekici bir dizayna sahip modern bir hatchback olarak tasarlanan Sandero Autoshow süresince Laureate 1.6 benzinli ve Stepway 1.5 dci motor ve versiyon seçenekleriyle sergileniyor.

Sergilenen diğer bir model ise Dacia ürün gamının vazgeçilmez bir üyesi olan Logan MCV. Model 7 kişilik binek versiyonuyla sunuluyor.