Kültür - Sanat D'Art Galeri'de 'Bildiğim Yanıldığıma Yetmez!'
Paylaş
D'Art Galeri'de 'Bildiğim Yanıldığıma Yetmez!'

Türkiye'nin tek seremik galerisi olarak sanat hayatına devam eden D'Art Galeri, 06 Nisan'da yeni bir sergi ile karşınızda...

Küratörlüğünü önemli seramik sanatçılarından Duygu Bağlan'ın, organizatörlüğünü ise Can Zaimoğlu'nun yaptığı D'Art Galeri, seramik ve cam sanatının geniş kitlelere yayılması için sergiler açmaya devam ediyor.

Bildiğim Yanıldığıma Yetmez!

Sanatı; görmek, sorgulamak ve yaratmak olarak gören sanatçı ilk kişisel sergisiyle izleyenleriyle buluşuyor. Kendi bakış açısı ile ; gördüklerimiz mi düşüncelerimizi etkiler? Düşüncelerimiz mi gördüklerimizi etkiler? Sorunsalı ile yeni anlatımlar oluşturuyor.

Antik kentlerin getto mahalleleri varoşlara, varoşlarda günümüz Kitchleşen lüks mahallelerine dönüşürken yeni bir kent hafızası mı oluşturuluyor. Suçağlar, biçimlerinde renklerin, planların ve malzemenin olanakları ile görme, düşünme üzerine ilişki kurmayı deniyor ve yeni oluşan kent hafızasına göndermelerde bulunuyor.

‘Bildiğim Yanıldığıma Yetmez !’, Numan Suçağlar’ın eserlerinden oluşan ilk kişisel sergisi, 06 Nisan- 30 Nisan 2017 tarihleri arasında D’ART Galerisinde izlenebilir.

Haberin Devamı