Cumartesi Postası Rüyalarındaki erkekler

Rüyalarındaki erkekler

Paylaş
Rüyalarındaki erkekler

Başarılı, güzel ve ünlü kadınların sevgilisi olmak birçok erkeğin rüyası. Ama, kendi ayakları üzerinde duran bu kadınlar hangi erkeklerden hoşlanıyor? Bakalım, şöhretli isimlerin rüyalarını süsleyen erkekler nasılmış?

ASENA

Haberin Devamı

‘Bakışı etkilemeli’

Ünlü oryantal Asena şöyle diyor; “Öncelikle bakışından etkileneceğim bir adam olmalı. Beni idare etmesini istiyorum. Sadece eş olarak değil, bir arkadaş, bir baba gibi de davranmalı.”

MERYEM ÜZERLİ

‘Sahip çıksın, ama özgür bıraksın’

İşadamı Can Ateş’ten bir kızı olan oyuncu Meryem Uzerli ideal erkeğini şöyle anlatıyor; “Doğal olsun. Beni koruyup sahip çıkarken diğer taraftan da özgür bıraksın. Gözlerinin içinde bir ışık gördüğüm müddetçe diğer şeyleri görmüyorum zaten.”

AYŞE ÖZYILMAZER

‘Nejat İşler gibi olmalı’

“Rüyalarımdaki erkek gerçek ve doğal. Hayatıma girecek erkek de boş oturmasın, yaratıcı olsun” diyen şarkıcı Ayşe Özyılmazel “Nejat İşler gibi olsa fena olmaz” diye tarifine uygun erkeğin adını bile veriyor!

Haberin Devamı

HAZAL KAYA

‘Samimi olsun canımı yesin’

Şu sıralar kendisinden 14 yaş büyük olan oyuncu Ali Atay’la aşk yaşayan Hazal Kaya, kusurlu kişileri çekici bulduğunu söylüyor. Kaya “Sürekli gülen insanlardan rahatsız olurum. Bence onlar samimiyetsiz! Karşımdaki insan samimi olsun, canımı yesin” diyor

BURCU ESMERSOY

‘Şık giyinsin, bana yemek yapsın’

Sunucu Burcu Esmersoy, hayatına girecek erkekte dakiklik arıyor. Görsel bir meslekte olduğu için hayatındaki erkeğin yanına yakışmasını da şart koşan Esmersoy, “Şık giyinmesini isterim. Ayrıca özel yemekler yaparak beni şımartabilir” diye konuşuyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

'Komik ve anlayışlı olsun'

Oyuncu Burak Yamantürk ile beraber olan Özge Özpirinçci “Komik, anlayışlı, mütevazı, dürüst olsun. Sıkboğaz etmesin. Bana sevgisini gösterebilecek kadar cesur olsun” diyor.

HELİN AVŞAR

‘Gece hayatı olmasın’ ‘Gece hayatı olmasın’

İşadamı Selim Yerebakan’la yaşadığı aşkı yürütemeyen Helin Avşar “Çok para kazanmasa da olur, bir şekilde hallederiz. 09.00-17.00 arası çalışsın. Akşam evine gelsin, gece hayatı olmasın, yeter” diyor.