Spor CSKA: Türkiye'den futbolcu bakıyoruz

CSKA: Türkiye'den futbolcu bakıyoruz

Paylaş
CSKA: Türkiye'den futbolcu bakıyoruz

CSKA: Türkiye'den futbolcu bakıyoruz

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında 8 Aralık Salı günü Beşiktaş'a konuk olacak olan CSKA Moskova'nın teknik direktörü Leonid Slutsky, Rusya liginde oynayan Türk futbolcuların kaliteli olduklarını ve Türkiye'den futbolcu baktıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Rus Lifesports'un verdiği habere göre Leonid Slutsky, "Uzun zamandır takibe aldığımız bazı Türk futbolcular var. Bunlardan bazıları da Beşiktaş'ta oynuyor. Ama şimdi isimlerini telaffuz etmek istemiyorum" dedi.

Rusya Premier Lig'de oynayan Türk futbolcularını çok başarılı bulduğunu da belirten başarılı hoca şöyle devam etti:

"Türk futbolcular Rusya'da kendilerini çok iyi gösterdiler. Hele Gökdeniz Karadeniz bence geride bıraktığımız sezonda Rubin Kazan'ın tartışmasız en iyi futbolcusu idi. Dominges ve Bukharov'da şüphesiz iyi oyunculardı ama bence Gökdeniz takımın en iyisi idi. Aynı şekilde Fatih Tekke'de çok kaliteli bir oyuncu ve oynadığı süre içerisinde takımına çok büyük yararları olan bir futbolcu. Son dönemlerde takımda ortaya koyduğu performans ile de bunu gösterdi. Yine Hasan Kabze'de bu sezon çok fazla şans bulmazsa da son hafta çok güzel bir gol attı. Ayrıca Galatasaray'da kiralık oynayan ve yazın tekrar CSKA'ya dönecek olan futbolcumuz Caner Erkin de çok iyi futbolcu"

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere CSKA'da oynadığı süre içerisinde Zico ile problem yaşayan ve ayrılmak istediğini belirten Caner Erkin'e, Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte Rusya'dan da Krylia Sovetov talip olmuş ve o dönem Krylia Sovetov'un başında da Leonid Slutsky vardı.

"BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASI ÇOK ZOR GEÇECEK"

Slutsky, Salı günü oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasının kendileri için çok kritik bir karşılaşma olduğunun da altını çizerek, bu karşılaşmanın çok zor geçeceğinin bilincinde olduklarını söyledi. Takımların eşit güçte olduğunu ancak Beşiktaş'ın gerek Türkiye liginde gerekse de Şampiyonlar Ligi'nde son haftalarda ortaya koyduğu grafiğin çok parlak olduğunu da sözlerine ekledi. Deneyimli hoca, "Planlarımızı sadece kazanmak üzerine yapıyoruz. Bu öyle bir karşılaşma ki, sonunda yolumuza Şampiyonlar Ligi'nde de devam edebiliriz, UEFA'ya da kalabiliriz. Belki de hiçbir yere gidemeyiz" dedi.

Beşiktaş'ta her mevkide önemli futbolcular olduğunun da altını çizen Slutsky, geride Ferrari ve Sivok, ortada Ernst ve Fink ilerde de Bobo'nun çok önemli futbolcular olduğunu belirtti. Beşiktaş ile İstanbul'da oynayacakları karşılaşmanın her anlamda zor olacağını özellikle de Beşiktaş seyircisinin çok ateşli olduğunu ve 90 dakika boyunca takımına sürekli destek olduğunu bunun kendileri için dezavantaj olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Siyamend KAÇMAZ, MOSKOVA - DHA