Spor CSKA maçı Rus basınında

CSKA maçı Rus basınında

Paylaş
CSKA maçı Rus basınında

Rus basını, Şampiyonlar Ligi'ndeki Beşiktaş-CSKA Moskova maçına geniş yer verdi

NTV: ZAFER BÜYÜK

Rus NTV kanalı, 'Kırmızı-maviler, siyah-beyazları yendi' başlığı ile CSKA'nın İstanbuldan zaferle ayrıldığını ve bu zaferle tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldiğini belirterek, 'Bir çok kişinin beklemediği bir zafer oldu. Birçok sorun yaşadığı için de çok az kişi zafer bekliyordu' ifadesine yer verdi.

CHAMPİONAT RU: TEŞEKKÜRLER OWEN

"Teşekkürler Owen" başlıklı haberde CSKA'nın Beşiktaş'ı İstanbul'da yendiğini ve üst tura çıkması için Manchester United'ın Wolfsburg'u yenerek bunu sağladığına yer verdi.

SPORTEXPRESS: 3-6 AY CEZA ALABİLİRLER

CSKA'nın, Beşiktaş galibiyetine geniş yer verirken, maçı tribünden izleyen Aleksei Berezutsky ve Sergei Ignashevich'in, 'Bizim için kazandılar, arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz' ifadesine yer vererek, bu iki oyuncunun 3 ile 6 ay arasında ceza alabileceğini belirtti.

SPORTBOX RU: TURA İNANDIK

Rus Sportbox ru internet sayfası Beşiktaş galibiyetinde büyük rol oynayana ve ilk golü atan, Sırp oyuncu Krasic'in, 'Hepimiz tur atlayacağımıza inandık. Tabi Manchester'in de kazanmasını istiyorduk, zaten onlar çok iyi bir takımlar ve iki maç üst üste kaybettikleri çok az görülen bir şey. Her şeyin böyle sonuçlandığına çok mutluyum' sözüne yer verdi.

RBC RU: DİSKALİFİYE KORKUSU VAR

CSKA'nın, Beşiktaş'ı yenerek 10 puanla guruptan ikinci sırada çıkmasına rağmen Aleksei Berezutsky ve Sergei Ignashevich'in yüzünden Şampiyonlar Ligi'nden diskalifiye edilebileceğini bu oyuncularında uzun süre caza alabileceğini yazdı.

REGNUM RU: TARİHİ OLAY

CSKA'nın hocası Slutsky'nin, 'Play-off'a kalmamız tarihi bir olay'sözlerini başlık yaparken, Aleksei Berezutsky ve Sergei Ignashevich'in durumunun son anda ortaya çıkmasının ise morallerinin çökmesine neden olduğunu belirttiğine yer verdi.

Siyamend KAÇMAZ/Rusya DHA

2

Haberin Devamı