Spor Courtois Chelsea'ye dönüyor

Courtois Chelsea'ye dönüyor

Paylaş
Courtois Chelsea'ye dönüyor

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid'de sözleşmesi sona eren Belçikalı Thibaut Courtois'nın takıma döneceğini söyledi.

Üç sezondur kiralık olarak Atletico Madrid’in kalesini koruyan ve bonservisi Chelsea’de bulunan Courtois’nın geleceği hakkında İspanyol Marca gazetesine açıklamalarda bulunan Mourinho, "Courtois, 2014 FIFA Dünya Kupası sona erdiğinde Stamford Bridge’e dönecek. Konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Takviye yapmayı düşündükleri forvet hattına Diego Costa’yı transfer etmek istediklerini doğrulayan 51 yaşındaki teknik adam, "Diego Costa takımımda görmek istediğim oyunculardan biri. Kulübü bu konuda bilgilendirdim ve transferi gerçekleştirecekleri konusunda onlara güvenim tam" değerlendirmesinde bulundu.

Thibaut Courtois ve Diego Costa, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla İspanya Birinci Futbol Ligi’nde (La Liga) şampiyonluk yaşarken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de final oynama başarısı gösterdi.

Mourinho yönetimindeki Chelsea ise Premier Lig’i Manchester City ve Liverpool’un arkasında üçüncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etti.

AA

THIBAUT COURTOIS İSTATİSTİKLERİ