Gündem Coniler fena dağıttı

Coniler fena dağıttı

Paylaş
Coniler fena dağıttı

Muğla'nın Marmaris Körfezi'ne demirleyen ABD savaş gemisinin askerleri, Barlar Sokağı'na akın etti

USS Enterprise (CVN 65) adlı dünyanın en büyük nükleer uçak gemisinin Marmaris Körfezi’ne demirlemesiyle birlikte, ABD’li askerler soluğu Barlar Sokağı’nda aldı.

Bugün saat 20.00-24.00 arasında izinli olan ABD’liler disko ve eğlence merkezlerini doldurdu. Eğlence mekanları, kadın ve travesti dansçıları yarı çıplak çıkartarak çaldıkları hareketli şarkılarla askerleri eğlendirdi.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ ŞOV KIZLARI İLE DANS

ABD’li askerler aldıkları aşırı alkolün etkisiyle, iç çamaşırsız sahne alan şov kızlarıyla birlikte dans etti. Bazı diskolar, mekanlarını doldurduktan sonra kapılarını kapatarak partiler düzenledi. Bu partilere de basın mensupları içeriye alınmadı.

Mekanlarını tamamen dolduran bir işletmeci, "Keşke her zaman gelseler. Barlar Sokağı’na taze kan geldi. ABD’li askerler sayesinde ödeyemediğimiz elektrik, su ve vergi borçlarını kapatacağız" dedi.

POLİS KUŞ UÇURTMADI

Sıkı güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Barlar Sokağı’nın giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldı, sokağa girmeye çalışan seyyar satıcılar ve şüpheli şahıslar uzaklaştırıldı.

Gece de Barlar Sokağı’ndan aşırı alkollü çıkan ABD’li askerlerin gemilerine dönmeleri için kullandıkları yollar kontrol edildi. Barlar Sokağı ve önünde bulunan Yat Limanı’nda vatandaşlar üzerinde GBT (Genel Bilgi Taraması) yapıldı.

Ali GÜNDOĞAN/Muğla (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4708","4708","201102","4708-4.jpg");

Haberin Devamı