Spor Colman ışıldıyor

Colman ışıldıyor

Paylaş
Colman ışıldıyor

Belçika'nın Germinal Beerschot takımından transfer edilen Gustavo Colman, başarılı performansıyla takımının en verimli oyuncusu konumunda

Trabzonspor’a ilk geldiği sezonu 5 golle tamamlayan Gustavo Colman, 15. hafta sonunda 7 gol atıp geçen sezonki gol sayısını aştı. Colman, attığı 7 gol ile takımının en golcü oyuncusu konumunda bulunuyor.

Colman, 15. hafta sonunda, Bursaspor, Antalyaspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Ankaragücü’ne birer, Galatasaray’a ise 2 gol attı.

UMUT VE GÖKHAN’DAN FAZLA ATTI

Arjantinli orta alan oyuncusu, bu sezon takımın forvetleri Umut Bulut ve Gökhan Ünal’ın attığı gol sayısının toplamından da fazla gol atmış oldu.

15. hafta sonunda Umut Bulut (4), Gökhan Ünal (2) gol olmak üzere toplam 6 gol atarken, Colman, 7 golle bu iki oyuncunun attıkları toplam gol sayısını geride bıraktı.

TAKIMIN ASİST LİDERİ

Geçen sezondan daha başarılı performans gösteren Arjantinli oyuncu, gol asisti olarak da geçen sezon boyunca yaptığı asist sayısını geride bıraktı.

2008-2009 sezonunda 3 asist yapan Arjantinli oyuncu, bu sezon 15. hafta sonunda 4 gol asisti yaparak, önceki dönemi geride bıraktı.

EN İSTİKRARLI FUTBOLCU

Trabzonspor’da en fazla gol atan oyuncu konumunda olan Colman, bordo-mavili takımda en istikrarlı oyuncusu. Colman, ayrıca 14 maçın tamamında bin 201 dakika forma giyerek, bordo-mavili takımda en fazla forma giyen futbolcu oldu.

Colman’ı, 14 maçın 12’sinde ilk 11 de sahaya çıkan ve bin 89 dakika sahada kalan Umut Bulut takip etti.

2

Haberin Devamı