Magazin Çok mutluyuz

Çok mutluyuz

Paylaş
Çok mutluyuz

Tolgahan Sayışman sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın aşçılığını ti'ye aldı!

Çift olarak yemek yemeyi sevdiklerini belirten Sarıkaya, "Koşturma olduğu için devamlı dışarda yiyoruz. Ama gerekli olduğu zaman mutfağa girerim" sözleri üzerine konuya giren Sayışman, "Çok güzel suşi yapıyor" diyerek espri yaptı.

Haberin Devamı

Çifte kumrular Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışman, vakitlerinin neredeyse tamamını birlikte geçiriyor. Genç sevgililer Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışman, önceki gün birlikte rol aldıkları Lale Devri dizisinin Haliç Kongre Merkezi’nde yapılan çekimleri sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlişkilerinin çok iyi gittiğini belirten çift, uyumlu olduklarını ve vakitlerinin büyük kısmını birlikte geçirdiklerini anlattılar. Sarıkaya, “Yıpranmak istemiyoruz. Aşkımızı lanse edelim diye bir derdimiz yok. Dışarda olunca zaten medyaya yansıyoruz” diye konuştu.

Sevgilisine ‘Sarı Papatyam’ diye seslenen Sayışman ise “Uyumlu bir çift olmasak ilişkimizi 7/24 sürdüremezdik. Serenay’la haftanın her günü, her saati birlikteyiz. Yemek yemeyi, sinemaya gitmeyi seviyoruz” dedi.

Haberin Devamı