Hakan Çelik Çok iddialı geliyor
HABERİ PAYLAŞ

Çok iddialı geliyor

Haberin Devamı

Volvo’nun kompakt sınıftaki SUV modeli XC40 2018’in ilk çeyreğinde satışa sunulacak. Araç, tasarım, mühendislik ve güvenlik kriterlerinde sınıfının standartlarını zorlayacak.

İsveçli premium otomobil üretici Volvo kompakt SUV sınıfında merakla beklenen modeli XC40’ı günışığına çıkardı. Barcelona’da gerçekleştirilen test sürüşünde markanın CMA adını verdiği ilk model tanıtılmış oldu.

Çok iddialı geliyor

YÜKSEK SEVİYE

Yeni XC40, Volvo kalitesi, güvenlik seviyesi ve yerden yüksek konumuyla farklı beklentilere yanıt verebilecek bir araç olarak dikkat çekiyor.

Çok iddialı geliyor

Pazardaki en donanımlı kompakt premium SUV olan yeni XC40’da yer alan güvenlik ve sürücü yardım özellikleri arasında Volvo Cars’ın Pilot Assist Sistemi, City Safety, Yoldan Çıkma Önleme ve Engelleme, Fren Desteği ile Kavşak Uyarısı ve sürücülerin dar park alanlarında manevra yapmalarını kolaylaştıran 360 derece kamera özelliği yer alıyor.

Çok iddialı geliyor

XC40, XC90 ve XC60 gibi daha büyük XC modellerinde kullanılan 12 inçlik dokunmatik geniş ekranı kompakt premium SUV segmentine de taşıyor.

2018 BÜYÜME YILI

XC40 üretim anından itibaren D4 dizel ya da T5 benzinli dört silindirli Drive-E motorlar ile yola çıkıyor. Volvo 2018 yılında Türkiye’de yüzde 22 büyümeyi ve satışlarının yüzde 10’unu XC40 modeli ile yapmayı hedefliyor.

XC40’ın üretimi Belçika’nın Ghent şehrinde yer alan Volvo Cars fabrikasında başlandığını ve modelin Türkiye’de pazara sunulmasının 2018’in ilk çeyreğinde planlandığını söyleyen Volvo Car Turkey Ürün ve Pazarlama Müdürü Kubilay Polat, “XC40, bizim kompakt SUV segmentine ilk girişimiz. XC40, Volvo markasına olan beğeniyi artıracak ve onu yeni bir boyuta taşıyacak” açıklamasını yaptı.

'EFSANE FERRARİ'LER BİR ARADA

Çok iddialı geliyor

Efsane İtalyan markası Ferrari, 70'inci yıl dönümü kapsamında Londra’da yer alan Tasarım Müzesi’nde, ‘Under the Skin’ sergisiyle birlikte değeri 140 milyon doları aşan tarihi Ferrari modellerini sergiliyor. Sergide, herkesin aklında yer etmiş efsane pilotları Peter Collins ile Stirling Moss tarafından kullanılan yarış otomobillerinden, Michael Schumacher’in 2000’de Formula 1'i kazandığı otomobile ve orijinal Ferrari eskizlerine kadar, markanın tarihine damgasını vurmuş birçok kilometretaşı sergileniyor.

SINIF ATLAYACAK

Çok iddialı geliyor
Peugeot 3008 ve 5008 SUV modellerinde de kullanılan tüm gelişmiş sürücü destek sistemlerini kullanıma sunan Peugeot 308, 91 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla Kasım ayı itibarıyla Türkiye pazarına sunuldu.

Peugeot, satışa sunulduğu günden bu yana 760 bin adet satan Peugeot 308’in yeni neslini lanse ederken en çok satan modelinin başarı hikayesinde tamamen yeni bir sayfa açıyor. Teknolojileri ve tasarımıyla yeni Peugeot 308 markanın sınıf atlama stratejisinde önemli bir mihenk taşı niteliğini taşıyor. Yeni 308; markanın yeni ön tasarımını yansıtan ve ‘Aslan’ logosuna ev sahipliği yapan dikey ön ızgara, dinamik tasarımlı motor kaputu ve LED gündüz farları ile son derece etkileyici bir dış tasarıma sahip.

Çok iddialı geliyor

ÖDÜLLÜ MORORLAR

Yeni Peugeot 308’de performansla yakıt ekonomisini aynı potada eriten dizel ve benzinli motorlar görev yapıyor. 1.6 litre BlueHDi dizel motor ve son 3 yıldır üst üste 1.0-1.4 litre kategorisinde ‘Uluslararası Yılın Motoru’ ödüllü 1.2 litre PureTech Turbo benzinli motor ile kombine edilen EAT6 tam otomatik şanzıman seçeneği ön plana çıkıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder