Spor 'Çok daha verimli oynamak zorundayız'

'Çok daha verimli oynamak zorundayız'

Paylaş
'Çok daha verimli oynamak zorundayız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçı sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal maçı sonrasında yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İkinci maçta birinci maça göre biraz daha derli toplu oyun sergiledik. Bu maçları birkaç hafta sonra oynasaydık çok daha farklı görüntü olurdu. Yüksek tempoda oynamalıyız. Yüksek tempoyu zaman zaman oynamayı başarsak da, birkaç hafta içinde takımımız istenilen düzeye gelecek. Seyircimizin isteğinin çok daha iyisini yakalayan takım olmalıyız. İyi oyunculardan kurulu takımımız. Çok daha verimli oynamak zorundayız."

Kaleci Volkan Demirel ise, Fenerbahçe takımının bu olmadığının altını çizerek, "Zor durumları aşarak güzellikler yaşamış takımız. Sezon içinde bunu düzelteceğimize inanıyorum" dedi.

Volkan Demirel, "Bu seviyede hatalar yaparsanz, bu takımlar affetmiyor. Neticede turdan elendik. Önümüzde Türkiye ligi, Türkiye kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçları var. Elimizden geldiği kadar daha iyi olacağız. Gözüken durum, iyi değiliz. Bu durumdan çıkacak olan bizleriz. Fenerbahçe takımının bu olmaması gerekiyor. Sezon içinde bunu zaman geçtikçe düzeltiriz diye düşünüyorum. Burada yanlışları konuşmak bize düşmez. Formanın hakkını vermeye çalışıyoruz. Formanın hakkını vermezseniz bu skorlarla karşılaşıyorsunuz. Umarım toparlanırız. Zor süreçlerden geçtik. Biz zorlukları aşarak güzellikleri yakalamış takımız" diye konuştu.
Emmanuel Emenike de, Arsenal maçına iyi başlamalarına rağmen sahadan kötü bir sonuçla ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getirdi. Nijeryalı forvet, "Bizim için iki maçta üzücü bir sonuçla bitti. Bugünkü karşılaşmaya iyi başladık, ama olmadı. İlk maçta konsantrasyon eksikliğim olabilirdi ama bu maça iyi başladık, pozisyonlar da bulduk. Ama sonra ne oldu bilemiyorum. Ben de bu sonuçtan dolayı üzgünüm" dedi.

Sahaya yansıyan performansına ilişkin de konuşan Emenike, "Öncelikle Arsenal iyi oynadı. Yapması gereken şeyleri yaptılar. Kendi adıma ne iyi, ne de kötü bir performans sergiledim diyebilirim. Bunu yargılayacak kişi de ben değilim" şeklinde konuştu.

LONDRA,(İngiltere),(DHA)

Haberin Devamı