Türkiye (Son Dakika) Çıplak görüntüsünü çektikleri arkadaşlarına şantaj yapan 2 kişi tutuklandı

Çıplak görüntüsünü çektikleri arkadaşlarına şantaj yapan 2 kişi tutuklandı

Paylaş
Çıplak görüntüsünü çektikleri arkadaşlarına şantaj yapan 2 kişi tutuklandı

​Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde birlikte içki içtikleri fabrika işçisi 29 yaşındaki H.K.’yı tehditle çırılçıplak soyup, cep telefonuyla kayda aldıktan sonra şantajla para istedikleri öne sürülen 30 yaşındaki L.A. ile 26 yaşındaki B.S. tutuklandı

L.A., H.K. ve B.S., Tavşanlı ilçe merkezinde otomobil içerisinde birlikte içki içti. H.K., bir süre sonra arkadaşlarının yanından ayrılıp evine gitti. L.A. ve B.S. da kısa süre sonra evine gittikleri H.K.’yı konuşmak için dışarı çıkardı.

ÇIRILÇIPLAK SOYDULAR


H.K., evden dışarı çıkıp arkadaşlarıyla birlikte otomobille ilçe merkezi dışındaki boş bir araziye gitti.
İddialara göre L.A. ve B.S., burada H.K.’yı tehditle çırılçıplak soydu. 2 şüpheli pantolon kemeriyle dövdükleri H.K.’nın cep telefonuyla görüntüsünü çekip kayda aldı. Şüpheliler H.K.’ya çalıştığı fabrikadan her ay aldığı ücretin tamamını kendilerine getirmesini, aksi halde yine çıplak soyup döveceklerini ve görüntüleri de herkese göstereceklerini söyledi.

H.K. ertesi gün polis merkezine giderek L.A. ve B.S.’den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Tavşanlı Cezaevi’ne gönderildi.

TAVŞANLI (Kütahya), (DHA)

Haberin Devamı