Yaşam Cinsel ilişki sırasında insanların başına gelen en korkunç şey…

Cinsel ilişki sırasında insanların başına gelen en korkunç şey…

Paylaş
Cinsel ilişki sırasında insanların başına gelen en korkunç şey…

Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılan bir araştırmaya katılan adaylar, cinsel ilişki esnasında başlarına gelen en utanç verici anılarını açıkladılar. İşte şaşırtan sonuçlar…

Seks yaparken kedinin bir anda üzerinize zıpladığı oldu mu? Ya da cinsel ilişki esnasında gaz çıkardığınız? Öyle görünüyor ki yalnız değilsin: Amerika Birleşik Devletlerin'den ve Avrupa’dan 2 bin kişi üzerinde gerçekleştirilen araştırmada, katılımcılar, seks sırasında başlarına gelen en utandırıcı anları açıkladılar.

Araştırmada kişilere yatak odalarına dair en iyi anılardan en kötülerine kadar birçok şey soruldu. Sonuçlar ise bir hayli ilginçti. İşte insanların seks sırasında başlarına gelen en utandırıcı anlar:

Kaslara kramp girmesi: %13.3
Pencereyi açık unutmak: %11.3
Birkaç dakika içerisinde orgazm olmak: %11.3
Bir şeyleri devirmek: %9.9
İçeriye başkasının girmesi: %7.2
Yataktan ya da kanepeden düşmek: %6.0
Penisi yanlış şekilde bükmek: %6.0
Yatak ya da kanepe kırmak: %5.5
Sesli şekilde gaz çıkarmak: %4.5
Geğirmek: %3.9
Yatağa yiyecek getirmek: %3.8
Isırmak: %3.6
Koltuk altı öpmek: %3.5

ERKEKLERİ EN UTANDIĞI ŞEY...

Çalışmaya göre, seksten en çok soğutan şey kaslara giren kramplar. Bu da tabii ki acı demek. Çalışmada aynı zamanda erkekler ve kadınlar arasındaki farklar da incelendi. Erkekleri en çok yerin dibine sokan şey, erken boşalmak. Erkekler açısından ikinci sırada kas krampları geliyor. Kadınlar açısından bir numarada ise yine kas krampı şikayeti bulunuyor.

Haberin Devamı