Gündem 'Cinlere karıştım' deyip kendini astı

'Cinlere karıştım' deyip kendini astı

Paylaş
'Cinlere karıştım' deyip kendini astı

Genç kadının son günlerde ailesine sık sık cin gördüğünü ve kendisini rahatsız ettiklerini söylediği belirtildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imam nikahıyla birlikte yaşadığı amcasının oğlu cezaevine girdikten sonra bunalıma giren 20 yaşındaki Reyhan Birlik, kendini apartman boşluğunda iple asarak intihar etti. Psikolojik tedavi gören genç kadının son günlerde ailesine sık sık cin gördüğünü ve kendisini rahatsız ettiklerini söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 21.30 sıralarında İnegöl Huzur Mahallesi’nde meydana geldi. İmam nikahıyla birlikte yaşadığı amcasının oğlu Nadir Birlik’in silahla adam yaralamak suçundan cezaevine girmesinin ardından bunalıma giren ve bir süredir psikolojik tedavi gören Reyhan Birlik 3 katlı evlerinin en üst katındaki merdiven boşluğuna bağladığı çamaşır ipi ile kendisini asarak yaşamına son verdi. Genç kadının cesedi kızkardeşi Ayşe Birlik tarafından bulundu.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından anne Süheyla Birlik ile kızı Ayşe Birlik ifadeleri alınmak üzere Jandarma Karakolu’na götürüldü. Reyhan Birlik’in cesedi ise önce İnegöl Devlet Hastanesi morguna, ardından savcılık talimatı ile kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haberin Devamı

Eşinin cezaevine girmesinin ardından Reyhan Birlik’in ailesine sık sık cin gördüğünü ve kendisini rahatsız ettiklerini söylediği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Hakan ÜZER/İNEGÖL (Bursa), (DHA)