Gündem Çılgın gelinden 'bohça' dolusu yalan

Çılgın gelinden 'bohça' dolusu yalan

Paylaş
Çılgın gelinden 'bohça' dolusu yalan

Çılgın gelinden 'bohça' dolusu yalan

Kartal'da iki gün önce bohçacı kılığındaki hırsızların üzerinden kapıyı kilitleyip evini yaktıklarını söyleyen genç kadının yalan söylediği ortaya çıktı. Polisin detaylı sorgulamasında iki aylık evli gelinin evi kendisinin yaktığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

KOMŞULAR BAYGIN BULDU

Esentepe Mahallesi Kocatepe Caddesi üzerindeki beş katlı binanın üçüncü katında iki gün önce çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştü. Yangında mahsur kalan H.K. (20) isimli yeni evli gelin vatandaşlar tarafından kilitli kapı kırılarak hastaneye kaldırılmış ve tedavi edilmişti.

H. K.'nın polise verdiği ilk ifadesinde eve gelen bohçacı kılığındaki çarşaflı iki bayanın kendisini darp edip evi ateşe vererek kaçtıklarını söylemişti. Halime Kaymak'ın anlattıklarını inandırıcı bulmayan Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri genç kadını sorguya aldı.

İTİRAF ETTİ
Polisin ısrarlı soruları karşısında Halime Kaymak evi kendisinin ateşe verdiğini itiraf etti. Dairenin kapısının da Halime Kaymak tarafından kilitlendiği ortaya çıkarken anahtarda dairenin içinde bulundu. Genç kadının, 'Neden böyle bir şey yaptın?' şeklindeki soruya ise net bir cevap veremezken, Kaymak'ın iki ay önce Adıyaman'da evlendiği ve İstanbul'a gelerek kirada oturmaya başladıkları öğrenildi.

KÜÇÜK EV BUNALIMI MI?

Kirada oturdukları evin oldukça küçük olması ve genç kadının eşinin kardeşleriyle birlikte küçücük evde yedi kişi kaldıkları için bunalıma girmiş olabileceği belirtildi. Emniyet yetkililerinin genç kadının evi yakmasının ardındaki nedenin daha iyi şartlarda yaşamak için böyle bir çılgınlık yapmış olabileceği ihtimali üzerinde durdukları da öğrenildi. Bu ilginç olayla ilgili olarak Asayiş Şube ekiplerinin Halime Kaymak'ı gözaltına aldığı belirtilirken, çılgın gelin hakkında polis ekiplerini yanlış bilgi vererek oyalamak ve yanıltmak suçlamalarıyla soruşturma açılacağı ifade edildi.

DHA

Haberin Devamı