Gündem Çılgın aşık dehşet saçtı

Çılgın aşık dehşet saçtı

Paylaş
Çılgın aşık dehşet saçtı

Evlenme teklifini reddeden kız arkadaşını yaralayıp, canına kıydı

Denizli'de evlenme isteğini reddeden kız arkadaşı H.G.'yi yaralayan 45 yaşındaki kaportacı Alaiddin Karbatan, aynı av tüfeğiyle canına kıydı. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Eskihisar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi.

Haberin Devamı

Eşinden bir süre önce boşanan iki çocuk babası kaportacı Alaiddin Karbatan, iki ay önce cep telefonuyla tesadüfen tanıştığı 35 yaşındaki H.G. ile arkadaş oldu. Bugün H.G.'nin Eskihisar Mahallesi'ndeki evine giden Karbatan, kapının önünde evlenme teklifinde bulundu. Karbatan, H.G.'nin bu teklifini kabul etmemesi üzerine sinirlenip, yanındaki ruhsatsız av tüfeğiyle bir el ateş etti.

Karın ve başına isabet eden saçmalarla yaralanan genç kadın, kanlar içinde içeri kaçıp, kapıyı kapattı. H.G., daha sonra polisi arayıp, durumu bildirdi. Bu sırada Karbatan, aynı av tüfeğini çenesinin altına dayayarak, tetiğe dokundu. Ağır yaralanan Karbatan, ambulansla kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde, doktorların müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan H.G. ise tedaviye alındı. H.G.'nin vücudundan 17 saçma çıkartıldı. Karbatan'ın üzerinden çıkan cep telefonunda polisin yaptığı incelemede, televizyon kanallarındaki evlilik programlarının numaralarına rastlandı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, Karbatan'ın cenazesi, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Ramazan ÇETİN/DHA