Dünya Çiçekler arasında inanılmaz yolculuk

Çiçekler arasında inanılmaz yolculuk

Paylaş
Çiçekler arasında inanılmaz yolculuk

Kolombiya'dan İngiltere'ye gönderilen ve içerisinde egzotik çiçeklerin bulunduğu belirtilen kutudan dünyanın en zehirli kurbağası çıktı

Blackbury şehrinin Cherry Tree ilçesindeki çiçekçi dükkanında çalışan Debbie Wilding, Kolombiya’dan gönderilen ve içerisinde egzotik çiçekler bulunan kutuyu açtığında gözlerine inanamadı.

Kutu kapağını açar açmaz tropikal süsleme yapraklarının arasından küçük bir şeyin hızla dışarı doğru fırladığını fark eden Debbie, ne olduğunu anlamak için eğilerek yere baktığında kırmızı-beyaz ve sarı renkli küçük hayvanı gördü ve çekirge olduğunu sandığı şeyi elleriyle yakalamaya çalıştı.

"SAKIN DOKUNMAYIN!"

Dükkan sahibi Ruth Marrinner, gözalıcı renkleriyle zıplayarak kaçan şeyin ne olduğunu öğrenmek için Myerscough Koleji’nde görevli öğretim üyesi baldızından yardım istedi.

Baldızı, yakalamaya çalıştıkları şeyin dünyanın en zehirli kurbağalarından biri olduğunu ve kesinlikle dokunmamaları gerektiğini söyledi.Aldığı cevap karşısında şoke olan Marriner, hemen yetkililere haber verdi.

HAYVANAT BAHÇESİNE TESLİM EDİLDİ

Marriner ve çalışanları, yakalayarak bir kutunun içine koydukları zehirli kurbağayı, kısa bir süre sonra gelen uzmanlara teslim etti. Zehirli kurbağanın Blackpool Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim edildiği belirtildi.

Merkez Ekvator’un And Dağları yamaçlarında yaşayan zehirli kurbağanın, dünyanın en küçük ve en zehirli canlıları arasında yer aldığı belirtiliyor.

Alpaslan DÜVEN/LONDRA (DHA)

Haberin Devamı