Siyaset CHP'li Tekin: Türkiye çok tehlikeli bir noktada
Paylaş
CHP'li Tekin: Türkiye çok tehlikeli bir noktada

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, dinlemelerin Türkiye'de genel bir algı haline dönüştüğünü ifade ederek "Türkiye çok tehlikeli bir noktada" dedi.

Tekin, TBMM’de CHP Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantılarının yapıldığı salona dinlemeleri önlemek için sinyal bozucu (jammer) yerleştirildiği haberlerinin anımsatılması üzerine Tekin, "Bizim partide böyle bir ihtiyaç duyulmuş mu, duyulmamış mı tam bilmiyorum. Bilmediğim için de somut bir şey söyleyemiyorum. Ama genel bir algı bu. Türkiye çok tehlikeli bir noktada" dedi. Tekin, "Dinlenmekten korkuyor musunuz?" sorusu üzerine ise "Ben korkmuyorum. Ben Allah’tan başka kimseden korkmam" dedi.

Haberin Devamı

"Sabahat Akkiraz’dan başka katılımlar olacak mı?" sorusunu ise Tekin, "Önümüzdeki günler çok sürprizler olabilir" şeklinde yanıtladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı da dinlemelerle ilgili "Teknoloji iyi ve kötü yönde de kullanılabiliyor. Kişiler, kurumlar, partiler önlemleri alıyor" dedi.

Öte yandan CHP Grup Toplantısı öncesi sanatçı Sabahat Akkiraz, CHP’ye katıldı. Akkiraz’ın rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.