Gündem CHP lideri Kılıçdaroğlu Sakarya'da yaralıları ziyaret etti

CHP lideri Kılıçdaroğlu Sakarya'da yaralıları ziyaret etti

Paylaş
CHP lideri Kılıçdaroğlu Sakarya'da yaralıları ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da meydana gelen kazada yaralanan 9 kişiyi hastenede ziyaret etti.

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde, fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş 9 kişi de yaralanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaralıları hastanede ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de eşlik ettti. Kılıçdaroğlu yaralıların ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.


KILIÇDAROĞLU OKUL MASRAFLARINI KARŞILAYACAK


Kılıçdaroğlu, feci kazada annesi, erkek kardeşi ve kız kardeşini kaybeden, kaza sırasında traktörün römorkundan atlayarak yaralı kurtulan 16 yaşındaki Veysel Akman'ı ziyaret etti.



Gencin özel okula gitmek için ihtiyacı olan parayı kazanmak için fındık toplamaya geldiğini öğrenen Kılıçdaroğlu, "Özel okula giderse eğitim masraflarını ben karşılayacağım" dedi. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonunda, "Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmen diliyorun. Buraya ekmek parası için gelmişler. Traktörün freninin patladığı ifade edildi, raporlarla bütün ayrıntılar ortaya çıkar. Ekmek parası için mücadele eden, para kazanmak için gelen bir genç çocuğumuz da özel okula gitmek için geldiğini ifade etti."



"Buradan kazandığı parayla okul masraflarını vereceğini söyledi. Frenin patladığını hissettiği için kendisini traktörden attığını ifade etti, sanıyorum ciddi bir sorunu yok. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Devletimiz, hastanemiz, başhekimlerimiz ellerinden geleni yapmışlar. Yakınlarına başsağlığı diliyoruz, inşallah bir daha böyle şeyler olmaz" diye konuştu. Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Sakarya'dan ayrıldı.




Öte yandan CHP lideri sosayal medya hesabından da hayatını kaybedenler için başasağlığı mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, başsağlığı mesajında, "Sakarya'da gerçekleşen trafik kazası günü yasa boğdu. Hayatını kaybeden tarım işçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.