Yaşam Chevrolet'den Büyük Gövde Gösterisi...!

Chevrolet'den Büyük Gövde Gösterisi...!

Paylaş
Chevrolet'den Büyük Gövde Gösterisi...!

Efsane otomobiller Corvette ve Camaro'nun Türkiye Prömiyeri İstanbul Autoshow'da yapılacak

Chevrolet bu sene gerçekleşen İstanbul Autoshow’da tüm yıldızları ile birlikte, gövde gösterisi yapıyor. Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam eden Chevrolet, önümüzdeki yıllarda Türkiye’de pazara sunacağı, yarış tutkunlarının gözdesi süper spor otomobil Corvette Z06, efsane otomobil Camaro, Euro NCAP’ten 5 yıldızlı güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 motoru ile Cruze, Dünya Binek Otomobilleri Şampiyonası’nda yarışan Cruze WTCC modeli, 4x4 SUV segment lideri Captiva, tasarım harikası Chevrolet Spark ve 2010 yılında büyük bir talep patlaması gören Chevrolet Epica CNR 5.Salondaki Chevrolet standında ziyaretçilerin beğenisine sunuyor. Türkiye prömiyeri gerçekleşecek efsaneleşmiş süper otomobiller, Corvette ve Camaro’yu daha yakından incelemek mümkün olacak.

Efsanevi spor otomobili Chevrolet Corvette’in Türkiye Prömiyeri Autoshow’da…
Bir diğer Türkiye prömiyeri, 2010 yılı “Dünyada Yılın Otomobil Tasarımı” ödüllü otomobil Chevrolet Camaro’nun…
Euro NCAP’ten 5 yıldızlı ve 2010 AUTOBEST ödüllü Chevrolet Cruze güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 motorunu ve yeni Design Edition modelini pazara sunuyor…
Dünya Binek Otomobil Şampiyonası (WTCC) Chevrolet Cruze Yarış Otomobili…
4x4 SUV Segment Lideri Chevrolet Captiva…
Tasarım harikası Chevrolet Spark…
2010’da satış rekorlarını alt üst eden Chevrolet Epica...
29 Ekim – 7 Kasım tarihleri arasında İstanbul Autoshow CNR 5. Salon'da...

Türkiye’nin En Dinamik Otomobil Markası olma yolunda atılan adımlar…
Türkiye’nin en dinamik otomobil markası olma hedefi ile başarı çıtasını devamlı yükselten Chevrolet, Autoshow 2010’da başarısını pekiştirecek yepyeni ve iddialı modelleri ile önümüzdeki yıllarda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğinin güçlü sinyallerini veriyor. Chevrolet Türkiye 64 satış ve servis noktası ile Türkiye'de kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır. Son 2 yılda satışlarını % 152 oranında artırarak en hızlı büyüyen otomobil markası olan Chevrolet, 2010 yılının Ocak-Eylül döneminde 47 otomobil markası arasında 9. Sıraya yükselmiştir.


Chevrolet Corvette Z06: Gerçek bir güç gösterisi’nin Türkiye Prömiyeri …

Haberin Devamı

Bu yıl düzenlenen İstanbul Autoshow’da, Chevrolet markasının süper spor otomobili Corvette Z06 Türkiye prömiyerini kutluyor. Chevrolet Corvette otomobil tutkunlarıyla ilk kez 1953 yılında New York’taki lansmanında tanışmıştır ve dünya çapında en uzun süredir üretilmekte olan spor otomobil ünvanına sahiptir. Efsanevi Amerikan ikonu, pazara sunulduğu günden itibaren nesiller boyunca otomobil tutkunları için bir rüya otomobil olarak tanımlandı. Chevrolet 2005 senesinde altıncı nesil Corvette’i piyasaya sürmüştür. Takip eden yıllarda, Corvette Z06 gibi yüksek performanslı modeller seriye eklenmiştir.

Z06, altıncı nesil Corvette’in Avrupa’daki dönüm noktası olmasına katkıda bulunan özellikleri daha da artırıyor. Performans geliştirici ek özellikler büyük oranda, Corvette C6.R GT-1’in yıllarca domine ettiği dayanıklılık yarışından sağlanmıştır.

7.0lt V8 LS7 motor Z06’nın can damarıdır. 6300 dev/dak’da 512 Hp'lik (377 kW) oldukça yüksek bir performans sunan bu güçlü motor, 4800 dev/dak'da 637Nm azami tork değerine sahiptir. Sadece 1418 kg ağırlığında olan bu spor otomobil, birinci viteste 100km’ye 4,2 saniyede ulaşmakta olup, saatteki azami hızı 320 km'ye çıkmaktadır.


Chevrolet Camaro: Efsane Türkiye Prömiyeri ile geri döndüğünü müjdeliyor…

Haberin Devamı

Tepeden tırnağa yenilenmiş Chevrolet Camaro İstanbul Autoshow’da Türkiye Prömiyerini kutluyor. Yüksek performanslı spor coupe ve cabrio modelin 2011 yılında Türkiye’de pazara sunulması planlanıyor.

Muhteşem bir miras ve son derece modern bir tasarım, gelişmiş performans özellikleri, konfor ve teknoloji ile Camaro her açıdan en iyisini sunuyor. Tasarımı ve sürüş cazibesi ile, bir performans aracı arayanlar için diğerlerinden farklı bir seçim olarak ön plana çıkıyor.

Kuvvetli, alçak duruşu ve orijinal konsepte sadık kalan önden arkaya gövde oranlarına sahip yeni Camaro’nun tasarımı, zengin geçmişini baz aldı. V biçimli burnu, arka kelebek panellerdeki ”kanallar” ve geniş arka omuzları Camaro’nun ayırt edici tasarım özelliklerindendir. Camaro’yu kolayca fark edilebilir bir otomobil haline getiren bu ögelerin sunumu da oldukça canlı ve moderndir. Geleneksel çizgileri çağdaş bir yaklaşımla bütünleştirmek yeni Camaro tasarımcılarının vazgeçilmez temel felsefesidir.569 Nm tork üreten 426 bg, 6.2 litre olağanüstü V8 motoru ise yeni Camaro’ya görünümüne uygun olan gücü kazandırmaktadır..

Elektronik Stabilite Kontrol Programı ve çekiş kontrolü standart donanımdadır. Performans amaçlı kullanılmak istenen durumlar için ayarlanabilen bir Spor modu bulunmaktadır. Ayrıca 6-ileri manuel şanzıman ile, sürekli olarak hızlı kalkış sağlayan Kalkış Kontrolü’ne sahiptir.. Camaro, çift kademeli ön hava yastıkları, ön koltuğa monte boyun hava yastıkları ve arka yolcular için perde hava yastıklarını içeren kapsamlı güvenlik özellikleri sunmaktadır.


C Sedan segmentinin EuroNCAP’in kapsamı yenilenmiş testlerinden 5 yıldızlı tek modeli; Chevrolet Cruze, Güçlendirilmiş 124 beygir gücündeki yeni 1.6 motoru ile Istanbul Autoshow standında…

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Chevrolet Cruze, pazara girdiği ilk günden itibaren büyük başarılara imza attı. Euro NCAP’ten rekor puanlı 5 yıldız güvenliği, „2010 AUTOBEST“ ödülü ve Türkiye’nin en köklü haftalık otomobil dergisi Otohaber tarafından düzenlenen „Yılın En İyileri“ yarışmasında, C Sedan Segmenti‘nde „Yılın En İyisi“ seçilmesi ile Chevrolet Cruze C-Sedan segmentine hızlı bir giriş yaptı.

Cruze, Ocak – Eylül 2010 döneminde C Sedan segmentinde benzinli araçlar satışlarından % 15 pay alarak tüketicilerden büyük bir ilgi gördüğünü ispatlamıştır.

İstanbul Autoshow’da 2011 model yılı ile birlikte 124 beygire yükseltilen 1.6 16V yepyeni benzinli motoru ile Chevrolet Cruze Chevrolet standında sergileniyor olacaktır.

Chevrolet Cruze’un beygir gücü 124PS’ye yükselirken 100 km’de ortalama yakıt tüketimi 6,5 lt seviyesine gelerek onu sınıfının en ekonomik araçlarından birisi yaptı.

2011 model yılında yeni 1.6 motorun yanısıra Design Edition adı verilen yeni bir model de Cruze model yelpazesine ekleniyor. Cruze’u daha sportif çizgilere taşıyan Design Edition modelinde; dış tasarımda ön ve arka tampon etekleri, yan marşpiyel ve spoylerden oluşan spor gövde kiti, 17 inç alaşımlı jantlar göze çarpacak özellikler olacak. İç tasarımda ise “sonic blue” özel mavi siyah kombineli döşeme modelin sportif yönünü vurgulayacak. Cruze Design Edition modeli Istanbul Autoshow’da ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacaktır.

2011 modelindeki iddialı yenilikleriyle Cruze, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini daha iddialı bir şekilde karşılamaya hazırlanıyor. Yüksek ekipman seviyesini çarpıcı fiyat ile birleştiren Cruze, Auto Show dönemi boyunca Cruze satın alan müşterilerine yüksek talep gören bir özellik olan "Cruise Control"u hediye ediyor.

Chevrolet Cruze, coupe tarzı sedan tasarımı, tüm donanım seviyelerinde standart sunulan Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), 8 hava yastığı ve kaliteli iç mekan malzemeleri ile sınıfının en iddialı modellerinden biri olma konumunu koruyor. Cruze’da elektronik iklim kontrollü klima, yağmur sensörü, ışığa duyarlı otomatik yanan farlar, ışığa duyarlı otomatik kararan iç dikiz aynası, grafik bilgi ekranı, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, elektrikli ön ve arka camlar, Aux-in girişi, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, uzaktan kumandalı merkezi kilit, ve 6 hoparlör ekipmanları donanım seviyesine göre sunulmaktadır.


Cruze, Dünya Binek Otomobil Şampiyonası‘nda (WTCC) yükselişine devam ediyor…

Dünya Binek Otomobil Şampiyonası WTCC Almanya, İspanya, Portekiz, Çin, Brezilya, İngiltere, Belçika gibi dünya üzerinde 10 ülkede düzenlenmektedir. Chevrolet, Dünya Binek Otomobil Şampiyonası WTCC yarışlarına 5 yıldır katılıyor. Chevrolet Cruze 2010 yılı yarış takviminin son 2 yarışı öncesinde 569 puanla 1. Sırada yer almaktadır.


SUV 4x4 Segmentinin Açık Ara Lideri Captiva satış rekorlarına imza atıyor …

Haberin Devamı


Pazara girdiği ilk günden itibaren müşterilerin büyük ilgisi ile pazarda yerini alan Chevrolet Captiva SUV 4x4 segmentinde % 20 pazar payı ile açık ara lider konumdadır. 2010 Ağustos ayında 695 adetlik aylık satış adeti ile Chevrolet Captiva, Türkiye’deki en yüksek aylık 4x4 SUV satışı ile bir rekora imza attı. Pazara 2008 yılında sunduğu İnci beyazı rengi ile, bu segmentte yeni bir modanın öncülüğünü üstlendi.

Chevrolet Captiva, 150 beygir gücündeki 2.0 litre Turbo dizel motor ve otomatik vites ile sunuluyor. Chevrolet Captiva’da , 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, pusula, 18 “ hafif alaşımlı alüminyum jantlar, yol bilgisayarı, 6lı CD/MP3 çalar, arka park sensörü, deri koltuk gibi çok sayıda konfor özelliği sunuluyor.

Güvenlik ve 4x4 sürüş özellikleri; 10 adet (ön, yan ve perde ) hava yastığı, ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı) sistemine entegre edilmiş HBA (Hidrolik Fren Destek Sistemi), Darbe emici çelik güvenlik kafesi, DCS (İniş Kontrol Sistemi), ARP (Devrilmeye Karşı Aktif Koruma Sistemi), LRS (Yatay Sürüş Süspansiyonu Sistemi) ve EBD (Elektronik Kontrollü Fren Güç Dağılımı) tüm Captiva’larda standart olarak sunulmaktadır .

Müşteriler tarafından büyük ilgi ile karşılanan ve talep gören Captiva 4x4 „Sportif Krom Aksesuar Kiti“‘de avantajlı fiyatı ile müşterilerden oldukça talep görüyor. Captiva 4x4 Sportif Krom Aksesuar kiti içinde Yan Basamaklar, Arka Lamba Krom Çerçeve, Ön Tampon Alt Yüz ve Ön Sis Farı Çerçevesi bulunmaktadır.


Dinamik Tasarıma sahip, işlevsel ve ekonomik bir Chevrolet modeli; Yeni Spark…

Yeni Spark bu sene başında pazara başarılı bir giriş yaptı. Spark 2010 yılının başından itibaren % 17 segment payına ulaşarak müşterilerden büyük bir talep gördü.

Dinamik tasarımının yanı sıra 5 kişilik geniş iç mekânı, standart ön, yan ve perde hava yastıkları, USB ve AUX girişleri, ekonomik yakıt tüketimiyle birçok yenilikçi özelliği içinde barındıran Chevrolet Spark, kapsamlı güvenlik sistemi tüm modellerde standart olarak sunulan aktif gergili ön emniyet kemeri, beş koltukta da üç noktalı emniyet kemeri, ISOFIX arka çocuk koltuğu bağlantıları ve katlanabilir pedal sistemi ile de destekleniyor. Elektronik Stabilite Kontrol programı (ESC) Spark’da opsiyonel olarak sunuluyor.


Yeni Epica Tam Bir Salon Otomobili…

2010 yılının Ocak –Eylül döneminde Epica 312 adet satılmıştır. Epica’nın müşterilerden gelen bu büyük ilgi ile 2010 yılını 500 adetlik bir satışa ulaşarak yılı kapatması beklenmektedir. 2010 yılı sonunda Epica bir önceki yılın satışlarının %658 üzerinde satış gerçekleştirmiş olacaktır. Bu olağanüstü satış başarısı Chevrolet’nin diğer segmentlerde olduğu gibi D segmentindeki gücünü de göstermektedir.

Yenilenen tasarımı ve zengin güvenlik ve konfor özellikleri ile Yeni Epica geçtiğimiz seneye göre satışlarını beş katına çıkarttı. Başarılı bir satış grafiğine sahip Yeni Epica, 2.0 Dizel 150 hp güce sahip. 8 yönlü elektrikli sürücü koltuğu, elektronik iklim kontrollü klima, ön ve arka sis farları, krom bagaj çıtası, 17 inç hafif alaşımlı alüminyum jantlar, deri döşemeli ısıtmalı koltuklar, yol bilgisayarı, hız sabitleyici, yağmur sensörü, 6lı CD/MP3 çalar, otomatik katlanır elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, standart donanımda yer alıyor.

Güvenlik konusunda da oldukça iddialı olan Yeni Epica’da çekiş kontrol sistemi, ESP, ön yan perde hava yastıkları, immobilizer, alarm, arka park sensörleri de standart olarak sunulan özelliklerden bazılarıdır.