Spor Chelsea'de 'Torres' çılgınlığı

Chelsea'de 'Torres' çılgınlığı

Paylaş
Chelsea'de 'Torres' çılgınlığı

İngiltere Premier League takımlarından Chelsea'nin yeni transferi Fernando Torres'e taraftarlar tam destek veriyor

Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala 50 milyon sterline Liverpool’dan Chelsea’ye giden ve ülke futbol tarihine "en pahalı transfer" olarak geçen "El Nino" lakaplı Fernando Torres için üretilen 9 numaralı forma ve atkılar Chelseali taraftarlardan büyük ilgi görüyor.

İspanyol futbolcunun eski takımına karşı ilk kez mücadele ettiği dünkü maç öncesinde Stamford Bridge Stadı’na akın eden taraftarlar, Chelsea’nin resmi ürünlerinin satıldığı mağazadan 9 numaralı Torres formasına ve futbolcunun isminin yazılı olduğu atkıya sahip olmak için uzun kuyruklar oluşturdu.

HAFTANIN KAZANANI MANCHESTER CITY

Torres formaları stattaki mağazanın vitrinini süslerken, çok sayıda Chelseali taraftar Liverpool maçı öncesinde İspanyol golcünün formasını giyerek maçı izledi. Londra ekibinin Torres için ürettiği ürünler sadece forma ve atkı ile sınırlı kalmadı.

Üzerinde transferin gerçekleştiği tarih olan 31.01.2011 ile "Eskiden kırmızıydı, şimdi mavi" yazılarının bulunduğu tişörtler de satışa sunuldu. Öte yandan Torres’in Chelsea ile görüştüğü saatlerde Liverpoollu taraftarlar İspanyol futbolcunun formasını yakarken görüntülenmişti.

Haberin Devamı