Spor Chelsea teklese de lider

Chelsea teklese de lider

Paylaş
Chelsea teklese de lider

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında lider Chelsea, deplasmanda Aston Villa ile golsüz berabere kalırken, liderliğini sürdürdü

Villa Park Stadı’nda oynanan ve 40 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada son şampiyon Chelsea, Aston Villa karşısında golsüz eşitliği bozamadı ve haftayı bir puanla kapadı. Bu beraberlikle puanını 19’a çıkaran Londra ekibi, Manchester City yenilgisinin ardından ligdeki ikinci puan kaybını yaşadı.

EVERTON DERBİDE KAZANDI

Haberin Devamı


Haftanın derbi maçında Everton ile Liverpool, Goodison Park Stadı’nda karşı karşıya geldi. Lige çok kötü bir başlangıç yapan "Kırmızılar", 34. dakikada Cahill ve 50. dakikada Arteta’nın gollerine engel olamayınca bu sezonki 4. mağlubiyetini aldı.

Zorlu derbi maçını Liverpool’un yeni sahipleri John Henry ve Tom Werner da tribünden izlerken, konuk ekip 2-0’lık yenilginin ardından puan cetvelinde bir sıra daha geriledi ve 6 puanla 19. sırada yer aldı.

MANU, BERABERLİK SERİSİNE DEVAM ETTİ

Bursaspor’un Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu’nda Çarşamba günü karşılaşacağı Manchester United, West Bromwich Albion karşısında 2-0 öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste 3. beraberliğini aldı.

ZOR DA OLSA ARSENAL

Arsenal, sahasında Birmingham City’yi 2-1’lik skorla geçti. Londra temsilcisine galibiyeti getiren golleri 41. dakikada penaltıdan Nasri ile 47. dakikada Chamakh atarken, konuk ekibin tek golünü 90+3. dakikada Zigic kaydetti.

DİĞER SONUÇLAR

Bolton-Stoke City: 2-1
Fulham-Tottenham Hotspur: 1-2
Wolverhampton-West Ham United: 1-1
Newcastle United-Wigan Athletic: 2-2

GOL KRALLIĞI

7 GOL:
Carlos Tevez
6 GOL: Didier Drogba (Chelsea), Florent Malouda (Chelsea), Dimitar Berbatov (Manchester United)
5 GOL: Darren Bent (Sunderland)

HAFTANIN MAÇLARI

Tottenham -Everton
Birmingham City-Blackpool
Chelsea-Wolverhampton
Sunderland-Aston Villa
West Bromwich-Fulham
Wigan Athletic-Bolton
West Ham United-Newcastle United
Stoke City-Manchester United
Liverpool-Blackburn Rovers
Manchester City-Arsenal.

Haberin Devamı