Spor Chelsea rövanşı istiyor

Chelsea rövanşı istiyor

Paylaş
Chelsea rövanşı istiyor

Manchester United ile Chelsea, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek

Manchester United, Old Trafford’da oynanacak karşılaşmaya, deplasmanda aldığı 1-0’lık sonucun avantajıyla çıkacak.

Diğer çeyrek final karşılaşmalarının ilk maç sonuçlarına bakıldığında en dengeli iki takımı karşı karşıya getirecek eşleşmede Chelsea, rakibini yenerek hem bir ilki gerçekleştirmek hem de yarı finale adını yazdırmak için çaba harcayacak.

CHELSEA LİGDE HER İKİ MAÇI DA KAZANDI

Premier League’deki şampiyonluk yarışında havlu atan Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde daha önce iki kez karşılaştığı Manchester United’a her iki maçta da boyun eğdi.

Manchester United’a geçen hafta evinde 1-0 yenilen Chelsea, 2008’deki final müsabakasında da penaltılarla kaybetmişti. Manchester United, evinde oynadığı son 30 Şampiyonlar Ligi müsabakasından sadece birinde kaybetti.

Manchester ekibi, bu turnuvada oynadığı son 9 maçta kalesinde sadece 2 gol gördü. Chelsea ise son 4 Şampiyonlar Ligi maçından 3’ünde gol atma başarısını gösteremedi. Son 8 maçında ise 4 gol yedi.

OLASI 11'LER

Manchester United: Edwin van der Sar - Rafael da Silva, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra - Antonio Valencia, Michael Carrick, Ryan Giggs, Park Ji-sung - Javier Hernandez, Wayne Rooney

Chelsea: Petr Cech - Branislav Ivanovic, Alex, John Terry, Ashley Cole - Ramires, Frank Lampard, Michael Essien, Florent Malouda - Nicolas Anelka, Fernando Torres.

Haberin Devamı