Spor Ceyhun'dan çok iddialı sözler

Ceyhun'dan çok iddialı sözler

Paylaş
Ceyhun'dan çok iddialı sözler

Trabzonsporlu Ceyhun Gülselam, dünyanın her takımını yenebileceklerini, UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'un kendilerini elemesinin de şans olduğunu söyledi

Ceyhun Gülselam, Trabzonspor Dergisi’nin nisan ayı sayısındaki röportajında, ligin bu sezon hem taraftarlar için hem de kendileri için çok güzel ve keyifli geçtiğini belirterek, "Bana göre sene sonunda lig şampiyonu biz olacağız.

Önümüzde zorlu maçlar var. Hepsini teker teker ele alıp, başarıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Ayrıca lig sürprizlerle dolu, bütün takımlar kaliteli. Herkes puan kaybı yaşayabilir. Amacımız hiç kazaya uğramadan mutlu sona ulaşmak" dedi.

"LIVERPOOL'UN BİZİ ELEMESİ ŞANSTI"

Sezon başında bir futbol ülkesi olan İngiltere’de Liverpool ile oynamanın çok farklı olduğunu ifade eden Ceyhun, "O maçta çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Bizim öyle bir yapımız var ki, dünyanın her takımını yenebiliriz.

Bana göre Liverpool’un bizi elemesi şanstı. Ayrıca o çok bahsedilen stadyum atmosferini yaşamak güzeldi, ancak benzer atmosferleri Türkiye’de sürekli yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"EN BÜYÜK ARZUM BURADA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK"

Uzun vadeli düşünmeyi sevmeyen bir yapısının olduğunu kaydeden Ceyhun, "Adım adım yolumda ilerliyorum. Hem kendimi geliştirmeyi planlıyorum hem de takımın başarılı olmasını istiyorum. En büyük arzum da Trabzonspor’da şampiyonluk yaşamak" dedi.

Kaleci Onur’un sakatlanmasının çok üzücü bir durum olduğunu ifade eden Ceyhun, "Öncelikle Onur’a geçmiş olsun diyorum. Hepimiz çok üzüldük ve alınan galibiyetin sevincini bile doğru düzgün yaşayamadık.

Hocamızın dediği gibi, futbolda böyle şeyler olabiliyor. Gerek Tolga Zengin gerek Bora Sevim gibi iki deneyimli kaleci var. Onlara da destek verilmesi lazım. Bu konuda bizden gerekli desteği alıyorlar" diye konuştu.

Haberin Devamı