Gündem Çetin Doğan'dan tahliye sonrası ilk açıklama

Çetin Doğan'dan tahliye sonrası ilk açıklama

Paylaş
Çetin Doğan'dan tahliye sonrası ilk açıklama

Balyoz hükümlüsü Çetin Doğan Silivri Cezaevi'nden tahliye olduktan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Anayasa Mahkemesi'nin dün verdiği karar sonrası bugün çeşitli cezaevlerinde bulunan Balyoz hükümlüleri tahliye olmaya devam ediyor. Silivri'den çıkan Emekli Orgeneral Çetin Doğan, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AK PARTİLİ HÜSEYİN ÇELİK'E CEVAP

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18658","18658","201406","18658-152145.jpg","1", "0","Çetin Doğan:' Hala bal gibi darbe diyenler ...'");

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in AYM kararı sonrası 'Balyoz bal gibi darbe girişimidir' sözlerine cevap veren Çetin Doğan, ' Hala Balyoz Davası bal gibi darbedir diyenler var. Bu güvenlik ve hareket planı hakkında darbe planı demişlerdir. Yanlış planı almışlar. 2002 senesinde yazıldığı söyleniyor. Haydar Baş'ın yaptığı konuşmaya bakıyorsunuz, zaten asker gözüyle bakıyorsunuz zaten sırıtıyor. Emir komuta diyor, radyo diyor.. Yedek muhabere vasıtası Kral TV akan yazı diyorlar. 2007 senesinde kurulmuş sistem 2002 sisteminde yer almayan sistem nasıl kurulur? Planın yazım stili microsftun 2007 yılındaki fontlarıyla yapılmış. Baktığınız zaman dökülüyor.' diye konuştu.

Haberin Devamı

CHP ve MHP'nin Köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında görüşleri sorulan Çetin Doğan, 'Ben CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayını çok iyi tanımıyorum. Hayırlı olması lazım. Söylediği çok doğru bir söz var. Siyaset dine, din siyasete karışmasın diyor. din eğer dar anlamda dünyayı inşaa etmeye kalkarsa devlet buna karışır.' dedi.

İŞTE ÇETİN DOĞAN'IN AÇIKLAMALARININ SATIR BAŞLARI

Bu dava bitmeyecek. Ben darbeci değilim ben Mustafa Kemal'in askeriyim demiştim. Ben devrimciyim. Biraz sonra genç bir arkadaşmız gelecek ve hepimiz adına bir açıklama yapacak. 5 yaş günümü parmaklıklar ardından geçirdim. Adalet yerini buldu deyip neşe içerisinde mutlu olduğumu söylemem zor. Burada şehitler verdik. Bunların hüznü içimize işledi. bir süre önce Dışişleri Bakanlığı'nda geyik muhabbetiyle bir takım görüşmeler yayınlandı. Esas vatan hainleri bu davaları öne sürerek gerçek tehlikeleri komşularımızın eline verdiler. Biz planları irdelemiştik. O yüzden onulmaz yaralar aldı milli güvenliğimiz. Biz mahkemede bu davayı kotaranların parmak izlerini gösterdik. Bundan sonra yaptığımız suç duyuruları işleme sokulur. TEM Şubesi terör üretme şubesi olmuştur dedim beni mahkemeye verdiler. Belgeleri gösterdim ama gelmediler. Ama vicdanlı bir hakim beraat verdi.

Haberin Devamı

Halkımız kralın çıplak olduğunu ortaya koydu. Balyoz, Ergenekon Davası, Poyrazköy Davası.. Bu nedenle mutluluk içerisinde olduğumuzu söyleyebilirim. Yolumuz açık olacak. Burada Silivri'de yatan bizlere en büyük desteği Hıdır Oktay'ı anmak istiyorum. Onların seslerini, türkülerini rüzgarın desteğiyle dinledik.

Anayasa Mahkemesi... Dava aslında bizi etkiliyor ama bu karar kendi kaderini belirleyecektir demiştim. Evet, Türkiye'de bağımsız hakimler ve savcılar var. Kendilerine teşekkür ediyorum. Türk milletinin gözbebeği oldular. Paçavraları ortaya serdiler. Hala Balyoz Davası bal gibi darbedir diyenler var. Bu güvenlik ve hareket planı hakkında darbe planı demişlerdir. Yanlış planı almışlar. 2002 senesinde yazıldığı söyleniyor. Haydar Baş'ın yaptığı konuşmaya bakıyorsunuz, zaten asker gözüyle bakıyorsunuz zaten sırıtıyor. Emir komuta diyor, radyo diyor.. Yedek muhabere vasıtası Kral TV akan yazı diyorlar. 2007 senesinde kurulmuş sistem 2002 sisteminde yer almayan sistem nasıl kurulur? Planın yazım stili microsftun 2007 yılındaki fontlarıyla yapılmış. Baktığınız zaman dökülüyor.

Haberin Devamı

Ben CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayını çok iyi tanımıyorum. Hayırlı olması lazım. Söylediği çok doğru bir söz var. Siyaset dine din siyasete karışmasın diyor. din eğer dar anlamda dünyayı inşaa etmeye kalkarsa devlet buna karışır.