Magazin Cem Yılmaz'ın zor anları

Cem Yılmaz'ın zor anları

Paylaş
Cem Yılmaz'ın zor anları

Cem Yılmaz, belindeki ağrılar ve ayağındaki uyuşma nedeniyle zor günler geçiriyor. Yılmaz, dün katıldığı film gösterimine de belindeki ağrılar nedeniyle sekerek geldi

Uzun süre ara verdiği stand up gösterilerine TİM Show Center’da başlayan Cem Yılmaz’ın, sahneye iğne olduktan sonra çıktığı yazılmıştı. Ünlü komedyen dün akşam, Selçuk Aydemir’in yönetmenliğini yaptığı “Çalgı Çengi” filminin TİM Sinemaları’nda yapılan gösterimine katıldı.

Haberin Devamı

Aydemir ve oyunculara destek olmak amacıyla gösterime katıldığını belirten Cem Yılmaz, sekerek ve belini eğerek geldiği mekanda zor anlar yaşadı.

Kendisiyle birlikte yürüyen arkadaşlarından merdivenlerden çıkarken yardım alan ve her an oturması gerekebileceği için yanında dolaştırılan sandalye ile görüntü veren Yılmaz, “Ben zaten genelde hastayım. Birkaç gündür belim ağrıyor. Sahneye çıktığım için dikkat etmem gerekiyor. İğneyle sahneye çıkacağım” dedi.

Çıkma bel esprisi

Cem Yılmaz, Kayserispor maçı öncesi Fenerbahçe futbol takımını ziyaret edip, kulüp doktorlarına şakayla karışık, rahatsızlığından bahsedip, “Siz de çıkma bir bel var mı” diye espiri yapmıştı.