Gündem Çelik kapıyı 2 dakikada açtılar

Çelik kapıyı 2 dakikada açtılar

Paylaş
Çelik kapıyı 2 dakikada açtılar

Bursa'da kendilerini sağlık görevlisi olarak tanıtarak girdikleri apartmanda içeride kimsenin olmadığını anladıkları evlere giren 1'i hamile görünümlü 3 başörtülü kadının çelik kapıları açarak evlere girişi güvenlik kameraları ile kaydedildi

Polis bu görüntülerden hırsızların kimliğini araştırmaya başladı. Merkez Nilüfer ilçesinde son günlerde kendilerini sağlık görevlisi olarak tanıtarak girdikleri apartmanlarda evde kimsenin bulunmadığı dairelerin çelik kapılarını açarak hırsızlık olaylarının artması üzerine polis alarma geçti.

Haberin Devamı

Beşevler Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda 2 evden 10 bin TL’lik ziynet eşyası çalınması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir apartmanın güvenlik kameralarını incelediğinde hırsızların 1'i hamile görünümlü 3 başörtülü kadının gerçekleştirdiğini belirledi.

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri hırsız kadınların soymayı planladıkları dairenin çelik kapısını zorlarken kadınlardan diğerinin ise gözcülük yaptığını tespit etti.

2 dakika içinde çelik kapıları açıp içeri giren kadın hırsızların güvenlik kamerasını fark etmelerine rağmen rahat tavırları dikkat çekti. Bursa polisi isimlerini tespit edemediği kadınları yakalamak için araştırma başlattı.

Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)

Haberin Devamı