Gündem Çaycıyı öldüren, sevgilisinin kocası çıktı

Çaycıyı öldüren, sevgilisinin kocası çıktı

Paylaş
Çaycıyı öldüren, sevgilisinin kocası çıktı

Çaycıyı öldüren, sevgilisinin kocası çıktı

Bolu’da, boğazı kesilerek öldürüldükten sonra cesedi boş araziye atılan 37 yaşındaki Murat Üster’in katil zanlısının, 3 yıldır ilişki yaşadığı kadının kaloriferci kocası olduğu saptandı. Telefon kayıtlarından yola çıkarak yakalanan kaloriferci, eşi ve arkadaşı tutuklandı.

Haberin Devamı

Geçen hafta çarşamba günü, sabah saatlerinde Karaçayır Mahallesi’nde depremin ardından polislerin lojman olarak kullandığı ve daha sonra kaldırılan prefabrik konutların temellerinin bulunduğu arsada bir ceset görüldü. Dövüldükten sonra boğazı kesilerek öldürülen, cebinden 440 lira para çıkan kişinin Düzce’de çay ocağı işleten Murat Üster olduğu belirlendi. Cinayeti soruşturan polis, telefon kayıtlarından yola çıkarak Murat Üster’in olay günü Bolu’da yaşayan Hatice Batmaz ile saatlerce telefonda konuştuğunu belirledi. Polis, Bolu’da bir apartmanda kalorifercilik yapan Mahir Batmaz, eşi Hatice Batmaz ve arkadaşları Metin Akkaya’yı gözaltına aldı.

İLİŞKİYİ BİTİRMEK İSTEMEMİŞ

Alınan bilgiye göre, Murat Üster ile 3 yıldır birlikte olan Hatice Batmaz, ilişkiyi bitirmek istemesine rağmen Murat Üster tarafından telefonla rahatsız edilince durumu kocasına anlattı. Bunun üzerine Mahir Batmaz, eşinden Murat Üster ile buluşmasını istedi. Hatice Batmaz ile telefonla görüşerek istediği yerde buluşan Murat Üster, Mahir Batmaz ve arkadaşı Metin Akkaya tarafından dövülüp, boğazı kesilerek öldürüldü. Mahir Batmaz, Murat Üster’i nerede öldürdüklerine ilişkin bilgi vermedi.

Haberin Devamı

Gece adliyeye sevk edilen Mahir Batmaz, Hatice Batmaz ve Metin Akkaya çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bolu Cezaevi’ne konuldu.

Mutlu YUCA- Koray YILMAZDEMİR/BOLU, (DHA)