Gündem Çay ocağında taciz

Çay ocağında taciz

Paylaş
Çay ocağında taciz

Samsun'da bir garip taciz davası...

Samsun’da bir çocuk annesi 18 yaşındaki Ö.P. çalıştığı çay ocağının sahibi 45 yaşındaki Dursun Ç.nin kendisini taciz ettiğini ileri sürerek babası Cemal A.’ya (50) söyledi. Cemal A., çay ocağı sahibini dövünce her ikisi de mahkemelik oldu.

Haberin Devamı

Dursun Ç., genç kız ve babasının kendisinden para almak için iftira attıklarını söyleyerek kendini sanunurken, Ö.P ise, "Arka tarafta kullanılmayan odaya beni çağırıp zorla dudaklarımdan öptü. Ben de onu babama söyledim. Şikayetçiyim" dedi.

Eşi Çorum’da çalışan 1 çocuk annesi Ö.P., geçimini sağlamak amacıyla geçen yıl Mayıs ayında Dursun Ç.’nin sahibi olduğu Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi’ndeki çay ocağına çalışmaya başladı. Bir hafta sonra sabah çay ocağında çalıştığı sırada iddialara göre Dursun Ç. gelip genç kadını işyerinin arka kısmında bulunan kullanılmayan boş odaya çağırdı. Burada "Senden daha başka şeyler bekliyorum" diyerek Ö.P.’yi dudaklarından öptü.

Dursun Ç.’yi iterek kurtulan Ö.P., dışarıya çıkarak çay ocağının önünde oturan babası Cemal A.’ya bu durumu anlattı. Bunun üzerine Cemal A., içeriye girip Dursun Ç.’yi dövdü. Kavgayı araya giren vatandaşlar ayırdı. Her iki taraf polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

Taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olunca, haklarında 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açıldı. Taciz suçundan dün ilk kez hakim karşısına çıkan Dursun Ç., baba ve kızının kendisine iftira attıklarını söyleyerek, "Olay günü hastaneye gitmek için benden izin istedi. Ben de verdim. 1.5 saat sonra geri döndüklerinde bana saldırdılar. Araya diğer esnaf girdi ve beni ellerinden kurtardı. Ben kimseyi taciz etmedim. Beni döven Cemal’den şikayetçiyim" dedi.

Cemal A. ise, kızının anlattığı olay nedeniyle öfkeye kapıldığını belirterek, "Vurmak istedim. Ama araya girenler beni engelledi. Keşke vurabilseydim" diye konuştu. Duruşmaya katılan Ö.P. ise, çay ocağı sahibi olan Dursun Ç.’nin sabah erkenden alkollü bir şekilde işyerine geldiğini söyleyerek, "Babam dışarıda çay içiyordu. Ben ocakta çalışırken Dursun kolumdan tutup beni arka tarafta kullanılmayan boş odaya götürdü. Orada beni kendine çekip dudaklarımdan öptü. Kendisini iteleyip dışarıya çıktım. Sonra da babama söyledim. Babam da onu tokatladı" dedi.

Duruşma genç kadının ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için ertelendi.

Haberin Devamı