Rauf Tamer Çatı aday
HABERİ PAYLAŞ

Çatı aday

Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakkını teslim edelim. İhsanoğlu için canla başla çalışıyor. Hatta “tek başına” diyebiliriz... Belki bir süre sonra CHP takım oyunu’na dönecektir ama o bile Kılıçdaroğlu’nun performansı sayesinde olacaktır...

Çalışma temposu bunu gösteriyor. Sahada ayak basmadığı yer kalmıyor.

[[HAFTAYA]]

Aday’ın tespit ediliş biçimi bazı CHP’lilerce eleştirildi ama yanlış tespit olmadığı muhakkaktır. Zira CHP, eski bir kusurunu düzeltiyor. Muhafazakâr kitlelerle -belki de ilk def’a- bir gönül bağı kurmayı hedefliyor. Bu bile bir kazançtır.

Haberin Devamı

Kaybetmek, kazanmak ayrı mesele. İhsanoğlu, tabii ki ya kaybedecek, ya kazanacak. Kazanırsa mesele yok. Ama kaybederse, evine döneceğini sanmayın. O artık siyasi bir aktör olarak, hatta pek özel bir faktör olarak, yeni bir dünyaya adım atacak ve 70 küsur yaşına rağmen belki de taze bir başlangıç yapacaktır. Siyaseti pek sevmese bile yine de biz ona siyasete hoş geldin diyelim. Zira siyasetin sadece giriş kapısı vardır. Çıkış kapısı yoktur.

Not:

Dünya Kupası’ndaki Türk Hakemi Cüneyt Çakır’ı kutluyorum. Başarılı maçlar yönetti. Orada final maçını bile yönetebilecek bir kapasitesi var... Fakat ah, asıl marifet, burada bir Fenerbahçe-Galatasaray maçını yönetebilmek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder