Magazin Caroline'den Türkiye açıklaması

Caroline'den Türkiye açıklaması

Paylaş
Caroline'den Türkiye açıklaması

Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Hollandalı Caroline'i canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles, Bild'e konuştu

Türkiye’de büyük beğeni ile izlenen "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde Hollandalı Caroline’i canlandıran Alman oyuncu Wilma Elles, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, İstanbul’u çok sevdiğini ve arkadaş çevresinin çoğunlukla Türklerden oluştuğunu belirtti.

Haberin Devamı

Gazetede, "Boğaziçi’ndeki dizi yıldızı - Wilma milyonlarca Türk’ü çıldırtıyor" başlığıyla verilen haberde, Elles’in Almanya’da hemen hemen hiç kimse tarafından tanınmadığı ancak Türkiye’de kendisini dizide milyonlarca Türk’ün televizyonda izlediği ifade edildi.

Haberde, dizide evli bir kaptan olan Ali ile evlilik dışı ilişkisinden dolayı bir grup Türk kadınının, Elles’in sınır dışı edilmesini bile istediği kaydedildi. Ancak Elles’in bu tür olaylardan etkilenmediği ve artık iyi bir şekilde Türkçe de konuşabildiği belirtilen haberde, Elles’in, "İstanbul etkileyici bir şehir. Arkadaş çevrem ağırlıklı olarak Türklerden oluşuyor. Burada çok mutluyum" şeklinde konuştuğu bildirildi.

"Die Gustloff" adlı Alman filminde bir yan rolde oynayan Elles’in daha sonra Türkiye’deki bu dizi projesi için başvuruda bulunduğu ve başvurusunun kabul edildiği ifade edilen haberde, başlangıçta Türkçe metinleri anlamadan ezberleyen Elles’in artık iyi bir şekilde Türkçe konuşabildiği ve dizinin son bölümünde Ali kaptan ile evlenerek milyonlarca Türk seyirciyi göz yaşlarına boğduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

AA