Spor Carlos gidiyor golcü geliyor

Carlos gidiyor golcü geliyor

Paylaş
Carlos gidiyor golcü geliyor

Carlos'un son kararını açıklaması ve Fenerbahçe'den ayrılacağını belirtmesinin ardından gözler yapılacak yeni transfere çevrildi

Brezilyalı oyuncu perşembe akşamı Avrupa Ligi'ndeki Sheriff karşılaşmasında Fenerbahçe forması ile son maçına çıkıp, taraftara veda edecek. Yönetim de bu oyuncuya plaket verip, teşekkür edecek ve ülkesine uğurlayacak.

Roberto Carlos kalan alacaklarını tahsil etmeyip, bonservisini alıp ülkesine gidecek. Uzlaşarak yapılacak olan bu ayrılık ile 3 milyon Euro'luk bir tasarruf yapacak olan Fenerbahçe, yeni bir oyuncu transfer etmek için düğmeye bastı.

Bu futbolcunun da bir golcü olacağı belirtilirken, ilk adaylar arasında Zigiç'in ismi ön plana çıktı. Sportif Direktör Aykut Kocaman ve Teknik Direktör Daum'un hedefi Avrupa ligleri tecrübesine sahip, fizik üstünlüğü de bulunan tipteki golcüler.

GÜİZA'YI VALENCİA'YA SATACAKLAR


Guiza'dan verim alamayan ve Semih'in de geçen yıllardaki formuna oranla zayıf bir grafik çizmesi golcü transferini şart hale getirirken, Zigiç'in Roma ile olan flörtünün sonucu bekleniyor. Devre arasında Güiza'yı Valencia'ya satarak bu kulüpten Zigic'i almanın hesaplarını yapan Fenerbahçe Yönetimi'nin Serie A ekiplerinden Roma'ya sıcak bakan Zigiç'i ve menajeri Milan Calasan'ı ikna etmeye çalışıyor.

2.02 boyundaki Zigiç'ten olumsuz yanıt alınması halinde ise Sevilla'nın Brezilyalı yıldızı Luis Fabiano'yu transfer etmeyi düşünen Fenerbahçe'nin, diğer alternatifleri de hazır tuttuğu öğrenildi.

Fabiano'nun 2010-2011 sezonu sonuna kadar kulübüyle sözleşmesi bulunduğu ve 29 yaşındaki golcünün yüksek bonservis bedeli şimdilik Fenerbahçe yönetiminin elini kolunu bağlayan önemli bir etken.

Uğur DEMİRKIRDI/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı