Spor Canlı yayını yarıda bıraktılar

Canlı yayını yarıda bıraktılar

Paylaş
Canlı yayını yarıda bıraktılar

Kanaltürk'te dün akşam yayınlanan program, Erman Toroğlu ile Reha Muhtar arasında çıkan tartışma yüzünden tamamlanamadı

Kanaltürk’te dün akşam yayınlanan Son Kale programı, moderatör Reha Muhtar ile yorumcu Erman Toroğlu arasında çıkan tartışma nedeniyle yarıda kaldı.

Ahmet Çakar ve Ercan Saatçi’nin de yorumcu olarak yer aldığı programa telefonla bağlanan Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının maça yeterince asılmadığı iddialarına cevap verdi. İddialara sert tepki gösteren Uygun, “Ben kazanmayı istemez miyim. Kazansaydık, en büyük hayallerimden biri olan Avrupa kupalarına katılma hedefine çok yaklaşacaktık. İkinci yarıda direkten dönen topumuz gol olsaydı bazıları şimdi böyle konuşabilecek miydi?” dedi.

PROGRAM SENİN Mİ?

Toroğlu’nun kendisi hakkında yaptığı, “Formsuzdu” eleştirisine, “Antrenörün formsuzu olmaz. Taktiği verir, tutarsa tutar” cevabını veren Uygun, bu gibi konularda kimseyle tartışmaya girmek istemediğini söyledi. Uygun bunları ifade ederken, Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar birkaç kez araya girip soru sormak istedi, ancak Reha Muhtar, “Tartışma olmasını istemiyorum. Ben Bülent Uygun’a sorularımı sorayım, O telefonu kapattıktan sonra ikiniz istediğinizi konuşursunuz” diyerek, izin vermedi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5170","5170","201104","5170-2.jpg");

Toroğlu ve Çakar, “Olur mu öyle şey? Bu program sadece senin mi?” diye tepki gösterince Muhtar, “Peki o zaman, şimdi istediğiniz soruyu sorun” dedi. Bu sefer Toroğlu, “Hayır, tek kelime konuşmayacağım” diye tavır takınınca Muhtar, “Şimdi reklam arasına giriyoruz, ondan sonra programı kapatacağız” dedi. Bu sözlerin ardından reklam kuşağını yayınlayan ve Kasımpaşa-Beşiktaş maçına canlı bağlantı yapan kanal, Son Kale’nin sadece fragmanını gösterdikten sonra film yayınına geçti.