Dünya Canlı yayında vurdular

Canlı yayında vurdular

Paylaş
Canlı yayında vurdular

ABD'de bir bankada bulunan 7 kişiyi rehin alan saldırgan sokak ortasında polis tarafından vuruldu. Saldırganın vurulma anı canlı yayında televizyonlarda yayınlandı

Amerika'nın Kuzey Carolina eyaletinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 19 yaşındaki Devon Mitchell adlı genç, girdiği bankada bulunan 7 kişiyi silahı ile rehin aldı.

Haberin Devamı

Saatler süren ikna çalışmasında bir çok rehineyi serbest bırakan Mitchell, akşama doğru bir kadın rehine ile beraber bankadan çıktı. Silahını kadının başına dayayarak bir yandan kaldırımda yürüyen Mitchell polislere 'Gitmek istiyorum' diye bağırdı.

'POLİSİ ARA' DEMİŞ

Bu sırada Mitchell'in bir anlık dalgınlığından faydalanan polis tereddüt etmeden silahını ateşledi. Mitchell olay yerinde hayatını kaybederken polis ya da rehinelerden kimseye bir zarar gelmediği öğrenildi.

Bu arada olayın ihbarını yapan banka çalışanı bir kadın rehinenin 911 ile görüşmesinde "Silahlı adam banka servis yöneticisinin kafasına silah dayadı. Bu bir soygun ancak benim polisi aramamı istedi ve ben de sizi aradım" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4740","4740","201102","4740-6.jpg");

Polisin saldırganı vurduğu anların televizyondan yayınlanması Amerika'da medya çevrelerinde tartışma yarattı. Canlı olarak yayınlanan vurulma anını izleyen çocukların bu görüntülerden olumsuz yönde etkileneceği ve kanalın bu konuda sorumsuzca davrandığı konuşuluyor.