Yaşam 'Canlı Sahne' efsane isim Selda Bağcan’ı ağırlıyor

'Canlı Sahne' efsane isim Selda Bağcan’ı ağırlıyor

Paylaş
'Canlı Sahne' efsane isim Selda Bağcan’ı ağırlıyor

Türk halk müziği ve protest müziğin efsane seslerinden Selda Bağcan, Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu oluyor. 27 Eylül Çarşamba günü, saat 21.00’da başlayacak konser www.redbull.com/canlisahne üzerinden canlı olarak yayınlanacak

70’li yıllara damgasını vurduktan sonra İngiliz Rolling Stones dergisinin '100 Yılın En İyi 100 Kadın Vokali' gibi önemli listesinde yer alan Selda Bağcan, Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu oluyor. Selda Bağcan, 27 Eylül Çarşamba günü, saat 21.00’de Zorlu PSM Studio’da şanslı izleyicileri ile buluşacak. Konser eş zamanlı olarak www.redbull.com/canlisahne adresinden canlı yayınlanacak ve tekrar yayın aynı adresten izlenebilecek.

ÖZEL DAVETİYE İÇİN TAKİPTE KALIN

Yıl sonuna kadar her ay başka bir ismin ağırlanacağı konserlere katılım kısıtlı sayıda olacak. Özel davetiye kazanmak için aynı adresi ve sosyal medya hesaplarını takipte kalmak gerekiyor.

Selda Bağcan’dan önce Canlı Sahne kapsamında sahne alan MFÖ konserinin tekrarı ise 7 Aralık’a kadar www.redbull.com/canlisahne adresinden izlenebiliyor.

Haberin Devamı