Dünya Canlı canlı gömülüyorlar

Canlı canlı gömülüyorlar

Paylaş
Canlı canlı gömülüyorlar

Stresi yok edeceği inancıyla yarım saatliğine canlı canlı toprağa giriyorlar; hem de 160 dolar ödeyerek

Çılgın bir Rus, sadece 30 dakika mezara girmenin stresi yok ettiğini kanıtladı. 160 dolar karşılığında düzenlenen seans için 20'ye yakın ülkeden Rusya'ya turlar organize ediliyor.

Rus doktor Konstantin Muhin, dünyanın en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen strese, ilginç bir yöntemle çare buldu... Yaklaşık 10 yıldır uygulanan terapiye göre, büyük stres yaşayan kişi 30 dakika mezara konuluyor. Mezara gömülmenin psikolojik problemler ile en etkili mücadele yolunun olduğunu belirten Konstantin Muhin, "Mezarda insan hiç bir şey duymuyor ve görmüyor.

Bunun yanında hareket etme şansı da hiç yok. İnsanın fikrin diplerine kadar dalarak tefekkür etmenin dışında bir çaresi yok. 30 dakika süren bu terapiden sonra tekrar eskihayatına dönen kişinin strese karşı çok daha dirençli oluyor. Öyle ki, bugüne kadar binlerce kişinin hepsinde yüzde 100 başarı sağlandı. Sürekli teşekkür alıyoruz" dedi.

'GÜNEŞİ GÖRÜYORUM'

Stresle mücadele yöntemini kendi üzerinde deneyen Pavel Gordeyev, toprağın altında ancak 20 dakika dayanabildi. Çıkar çıkmaz "Harika! Artık güneşi görüyorum. Dünyadaki her şey yeraltında bulunmaktan daha güzel. Boş olaylar nedeniyle stres yaşıyoruz" ifadelerini kullanan Gordeyev, stresle yaşayanlara bu biraz çılgın yöntemi önerdi.

MAKSİMUM KAÇ DAKİKA KALMAYA İZİN VAR?

Üniversite öğrencilerinden iş dünyasına kadar birçok insana çekici gelen gömülme terapisinin maliyeti sadece 160 dolar. Terapiye katılanların bir çoğunun amacı korkularıyla yüzleşmek. Bir günlük psikolojik eğitime katılan vatandaşlar hayatları boyunca yüzleşebilecekleri korkulara hazır hale geliyor.

10 YILDIR UYGULANIYOR

Yeraltında bulunmanın maksimum süresi 40 dakika. Daha fazlası fiziksel fonksiyon eksikliği yüzünden zihinde sorunlara yol açabilir. Derinlik ise 30 santimetre olarak belirlenmiş. Bu boyut basıncın en uygun ve rahatsızlık vermediği derinliktir. Nefes ise boru yardımıyla alınıyor. 10 yıldır başarıyla uygulanan bu yöntem için 20'ye yakın ülkeden turlar düzenleniyor. Bu yöntem 12 yıllık bir çalışmanın ürünü olarakhayata geçirildi.

(TAKVİM)

2

Haberin Devamı