Spor Caner Erkin, Mahmut Uslu'nun açıklamaları sonrası çılgına döndü!

Caner Erkin, Mahmut Uslu'nun açıklamaları sonrası çılgına döndü!

Paylaş
Caner Erkin, Mahmut Uslu'nun açıklamaları sonrası çılgına döndü!

Fenerbahçe tribünlerinin maç boyu protesto ettiği Caner Erkin, karşılaşmanın ardından Sarı-Lacivertli kulübün basın sözcüsü Mahmut Uslu'nun kendisi hakkında söylediği sözleri duyunca adeta çılgına döndü.

Tartışmalı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin yankıları devam ediyor. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Caner Erkin hakkında söyledikleri Beşiktaşlı futbolcuyu çıldırttı. Takım otobüsüne binmeden önce basın mensuplarına demeç vermek isteyen Caner'in bu isteği, Beşiktaşlı yöneticilerin hamlesiyle engellendi

TAKIM OTOBÜSÜNE ALINMADI


Özel hayatıyla ilgili açıklamalara tepki vermek isteyen milli sol bek, teknik heyetin kararıyla takım otobüsüne bindirilmedi. Masör Cemil Karataş'ın arabasıyla stattan ayrılan Caner'in, bu şekilde basına açıklamada bulunması engellendi. Sıcağı sıcağına oyuncusunu ateşe atmak isteyemen teknik ekip, Leipzig maçı öncesi gerginliklerin daha da artmasını önledi.

MAHMUT USLU'DAN CANER AÇIKLAMASI


Derbi sonrası Caner Erkin hakkında konuşan Uslu, "Caner'in özel hayatını biliyorsunuz. 4 yıl Fenerbahçeliler ve yönetim ona sahip çıktı. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal. Caner'e hepimiz yardım ettik. Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağım. Lens'e diyecek bir şey yok. Lens'in kulübü bizden acayip bir para istedi, sonra fiyatı indirdiler Beşiktaş aldı" demişti.

Haberin Devamı