Armağan Çağlayan Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir
HABERİ PAYLAŞ

Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir

Haberin Devamı

Bahar ve Nihal Candan’ı ‘İşte Benim Stilim’de tanıdık. Nihal, ‘Survivor’a da katıldı. Son olarak Eser Yenenler’in villasındaki olaylı gece ile gündeme geldiler. Murat Boz bu gece sonrası sevgilisi Aslı Enver’den koptu. Bahar ve Nihal “Biz küçük ve temiz kızlarız” diyor.

■ O geceden sonra konuşmadınız...

Bahar Candan:
Ablam konuşmamı yasakladı. Yoksa anlatırdım hepsini...

■ Eser’in villasında ne arıyordunuz?

Nihal Candan:
Eser’in villasında kalabalık bir parti vardı. Murat Boz da oradaydı. Eğlendik bitti. 19 ve 21 yaşındayız. Yaşı küçük iki kızın üstüne bu kadar gidilmemeli.

Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir
■ Kendinizi suçluyor musunuz?

Nihal:
Kardeşim Bahar’ı suçluyorum. Yapma dediğim şeyleri yapıyor. Biz Türkiye’ye fazla geliyoruz. Kardashian kardeşler gibiyiz. avukatlık yapacağız

■ İkiniz de hukuk mu okuyorsunuz?

Bahar:
Evet. Ben babam ne yaparsa onu yapıyorum. Babam hukuk okuduğu için istedim. Varlıklı bir ailenin her istediği alınan çocuğu değilim. Eğitimli ailenin eğitimli çocuklarıyız biz. Özgüvenimiz eğitimimizden geliyor. Ama iki dönemdir maalesef okula gidemiyoruz.

■ Avukatlık yapmayı düşünüyor musunuz?

Bahar:
Evet. Üç yıl sonra ablam okulu bitirdiğinde büro açacağız. Adı ‘Bahar Candan Hukuk Bürosu’ olacak.

■ Ben de hukuk okudum. Sizi ekranda ilk gördüğümde “Hukuk fakültesi diplomamı Taksim’de yakacağım” demiştim.

Bahar:
Çok kötüsünüz.

Nihal: Demeyin öyle lütfen. Biz düzgün kızlarız. Gece kulübünde bile alkol almıyoruz. Çünkü alkol yasağımız var. Babamız çok dindar. Ama insanlar bunu bilmiyor. Sigara bile içmeyiz.

Bahar: Her türlü kan, akciğer testine girebilirim, raporlarımı verebilirim.

Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir

■ Yakında unutulacaksınız...

Nihal:
Hiç fark etmez. Başarılı bir avukat olarak hayatıma devam edeceğim.

Bahar: Unutulmayı da isteyebilirim. fanİşkolarım sağolsun

■ Bahar Hanım, siz hep böyle bebek ses tonuyla mı konuşuyorsunuz?

Bahar:
Ses aralığım çok geniş. Do’dan mi’ye kadar ses çıkarabiliyorum. Programlara giderken, “Hangi ses tonumla konuşayım” diye soruyorum. Erkek arkadaşımla mi’den, babamla sol’den, sizinle do’dan konuşabilirim.

■ Yarışmalara katılmak işinize yaradı mı?

Nihal:
Çook... Takipçilerimiz, fanişkolarımız sayesinde iş yapıyor, para kazanıyoruz.

■ Babanız hukuk fakültesinde yardımcı doçent mi?

Nihal:
Hukuk babamın ikinci üniversitesi. Tapu Kadastro Akdeniz Bölge Müdürü’ydü. Şimdi Karaman’daki Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde doçent.

■ Anneniz?

Bahar:
Eğitmen. Babam gibi.

Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir

■ Memnunlar mı sizden?

Nihal:
Babam çok tedirgindi. Annem hep destekledi. Sonra babam da arkamızda durdu. Bu arada anneannem de çocuk gelişim uzmanı. Biz kitap okuyan bir ailenin çocuklarıyız. Bütün bestseller’ları sinemada ailece izledik. Bir şey söylüyorum, insanlar daha önce duymamış bile.

■ Sizi skandallarıyla gündeme gelen ve üniversite mezunu olduklarını söyleyen Esra-Ceyda kardeşlere (Cicişlere) benzetenler var…

Bahar:
O konuya hiç girmeyin, çok çirkin bir benzetme. Hakaret gibi.

EVİMİZİN KAPISINDA KAMERA VAR, BABAM 24 SAAT BİZİ İZLİYOR

■ Her gece sabaha kadar geziyor musunuz?

Bahar:
24.00’te evde olma kuralımız var. Yaşı küçük bireyleriz. Başımıza kötü şeyler gelebilir gerekçesiyle ailemiz bize korumacı yaklaşıyor. İstanbul’daki evimizin kapısında kamera var. Mersin’deki babam bu kameradan eve kaçta girip çıktığımızı, kimin gelip gittiğini takip ediyor. Kamera babamın cep telefonuna bağlı.

Candan kardeşler: Bizi cicişlere benzetmek hakarettir

■ Boş zamanlarınızda ne yapıyorsunuz?

Bahar:
Eskiden çok okurdum. O kadar çok kitap okudum ki artık hiç okumuyorum. AVM’ye gidiyorum. İnsanlar bana bakıyor, ben de yürüyorum. Alışveriş yapıyorum. Justin Bieber gibiyim sadece pahalı şeyleri alıyorum. Instagram’da paylaşıyorum. Bu gibi etkinlikler… Eğlenmek istiyorum.

■ Bahar Hanım ekranda numara yaptığınızı düşünenler var. “Gerçek hali değil” deniyor.

Bahar:
Açık konuşmak gerekirse reyting adına bunu yaptım. “Bahar salak” diyenler aldanıyor. “Bahar çok zeki ve Bahar sizi trollüyor.” Onları trollediğimi, kandırdığımı anlayamıyorlar.

KİM BU KIZLAR?

​21 yaşındaki Nihal Candan ve 19 yaşındaki kardeşi Bahar Candan’ın anne-babası Mersin’de. İkisi de öğretim görevlisi. Kardeşler İstanbul’da yalnız yaşıyor. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde kayıtları var. Ama iki dönemdir okula gitmiyorlar. ‘İşte Benim Stilim’deki şımarık tavırlarıyla tanıdığımız kardeşlerden Nihal yarışmadan elendikten sonra Nişantaşı’nda güzellik merkezi açtı. Bahar ise geçtiğimiz hafta yarışmadan elendi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder