Osman Şenher Canaydın anısına
HABERİ PAYLAŞ

Canaydın anısına

Galatasaraylılar geçen hafta tadını çıkaramadıkları bayramı dün kutladılar. Önce Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yaptırdığı merhum Başkan Özhan Canaydın’ın heykelinin açılışına gittik. Bütün Galatasaraylılar oradaydı. Çok duygusal anlar yaşadık. 23 Ocak Canaydın’ın doğum günüydü, onu andık. Açılıştan sonra Aslantepe’deki Türk Telekom Arena’ya gittik. Havanın soğuk olmasına, bir haftadır yaşanan bir sürü olumsuzluklara rağmen 40 bin taraftar stadı doldurmuş. Hem de bir bütünlük içerisinde. Bazı mesajlar verdiler.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

‘Biz bu takımın arkasındayız’ dediler. Hiçbir olumsuzluk yoktu. Müthiş tezahürat altında Galatasaraylı bütün futbolcular yeni stada layık olmak için her şeylerini sahaya koydular. Premier Lig kalitesinde bir maç seyrettik. Sivasspor’u da kutlamak lazım. Galatasaray’a karşı çok direndiler, oyunu çirkinleştirmediler. Rıza hocanın talebeleri Galatasaray’ı yenmek için alkışlanacak bir mücadele ortaya koydu.

Ama o eski Galatasaray gitmiş, hep bahsettiğimiz Galatasaray ruhunu taşıyan futbolcular taraftarlarına zor da olsa galibiyet hediye etmek için ant içmişler. Bunu da başardılar. Servet’i, Sabri’yi ve Ayhan’ı alkışlıyorum. Mükemmel oynadılar. Yekta ilk defa Galatasaray forması giydi. Ne kadar iyi bir transfer olduğunu cümle aleme gösterdi. Culio bitmez tükenmez enerjisiyle takımı ateşliyor. Stancu ise gerçekten büyük bir santrfor. Biraz sabredin, göreceksiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder