Kültür - Sanat Can Bonomo ve Fatma Turgut aynı sahnede
Paylaş
Can Bonomo ve Fatma Turgut aynı sahnede

Boyner Grup’un yeni markası Wepublic, müzik dünyasının yıldızlarını “Wepublic Akustik” sahnesinde ağırlamaya devam ediyor.

Her konser için özel olarak tasarlanan sahnesinde yaklaşık 400 dinleyiciyi yıldız sanatçılarla buluşturan Wepublic Akustik konserleri, geçtiğimiz günlerde dördüncü albümü ‘’Kainat Sustu’’yu yayınlayan ve çıkış parçası ‘Kal Bugün’ ile büyük beğeni toplayan Can Bonomo ile devam ediyor.

Müzikseverlerin ücretsiz olarak izleyebilecekleri konser 17 Mayıs 2017, Çarşamba günü saat 20.00’de gerçekleşecek. Konserde Can Bonomo'ya, Model grubunun kariyerine solo olarak devam eden solisti Fatma Turgut eşlik edecek. İkili ilk kez sahnede düet yapacak.


DAHA ÖNCE GÖKSEL VE EMRE AYDIN KONSER VERMİŞTİ


Wepublic Akustik sahnesinde Mart ayında Göksel, Nisan ayında ise Fatma Turgut ve Emre Aydın ile buluşan Wepublican’lar, bu ay Can Bonomo ile enerjisi yüksek bir konserde buluşuyorlar.

Wepublic instagram hesabını takip edip Can Bonomo konseri yarışmasına katılan Wepublican’lar Can Bonomo konserini en önden izleme ve tanışma fırsatı yakalayacaklar.

Sadece konserler değil, film gösterimleri, partiler, hediyeler, indirimler ve daha birçok sürpriz Wepublican’ları bekliyor.Wepublican olmak ve etkinliklerden haberdar olmak için Wepublic Akmerkez ya da www.wepublic.com.tr adresinde üyelik formu doldurabilirsiniz.

Haberin Devamı