Gündem Cami hırsızları böyle yakalandı

Cami hırsızları böyle yakalandı

Paylaş
Cami hırsızları böyle yakalandı

Antalya'da kandil gecesi camiye gelen cemaatin ayakkabılarını çalan kimliği belirsiz iki kişi, güvenlik kameraları tarafından böyle görüntülendi

Olay, Muratpaşa ilçesinde bulunan Sofular Camii’nde meydana geldi. Mevlit Kandili nedeniyle dün akşam saatlerinde camiye gelen cemaat, yapılan duaların ardından dışarı çıkmaya başladı.

Bir süre sonra ayakkabılarını bulamayan bazı kişiler, imam Metin Kayapınar’ın yanına gitti. Durumu anlatan cemaat, imamla birlikte güvenlik kameralarının kayıtlarını izledi. Görüntülerde kimliği belirsiz iki kişinin camiye girip yeni ayakkabıları seçerek yanlarında götürdüklerini görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Cemaat dua yaptığı sırada ayakkabıları ceketlerinin içerisine alan iki hırsızın, hızla kaçtığı görüldü.

Haberin Devamı

TERLİKLERLE DÖNDÜLER

Görüntüleri izledikten sonra polise haber veren imam Kayapınar, "Böyle bir olay olacağını tahmin ederek kameraları taktırdık. Sanırım hırsızların aklına, camide kamera olacağı gelmedi" dedi. Görüntüleri inceleyen polis, eşkalini aldığı iki hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. Ayakkabısız kalan vatandaşlar ise Kayapınar’ın verdiği terliklerle evlerine döndü.

Akif ARICI / ANTALYA, (DHA)