Spor Büyük tehlike

Büyük tehlike

Paylaş
Büyük tehlike

Fenerbahçe'de bugün hareketli saatler yaşanacak, başkan ve yıldız futbolcu masaya oturacak. Sözleşmesi biten milli oyuncu, imza parası ve yıllık 2 milyon 250 bin Euro istiyor. Sarı-Lacivertliler 1 milyon 750 bin Euro veriyor, imza parası ödemeye yanaşmıyor. Bu gelişmelerin yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş pusuda bekliyor, Caner'e mesaj yolluyor

Sarı-Lacivertliler’de 2014’te en çok konuşulan isim Caner Erkin oldu. Fenerbahçe ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eren yıldız futbolcunun mukavelesini yenileyip, yenilemeyeceği uzun süre gündemdeki yerini aldı. Taraflar arasında henüz anlaşma sağlanmazken, bugün başkan Aziz Yıldırım ile Caner masaya oturacak. İmzaların atılması bekleniyor ama Caner’in istekleriyle yönetimin önerdiği rakam arasındaki fark ve her geçen gün 25 yaşındaki oyuncunun taliplerinin artması durumu belirsiz kılıyor. Önceki sözleşmesinde senelik 650 bin Euro alan ve takımın en az kazanan ismi olan yıldız futbolcu, bu kez 2.250 bin Euro talep ediyor. Fenerbahçe Yönetimi ise 1 bin 750 bin Euro’da diretiyor. Yöneticiler yıllık ücret konusunda anlaşma zemini ararken, Caner’in bu kez imza parası istemesi ortamın gerilmesine neden oldu.

Son görüşme


Başkan Yıldırım’ın bugün imza için yapacağı görüşmenin son olacağı belirtilirken, Fenerbahçe’nin ezeli rakipleri de pusuda bekliyor. Galatasaray ve Beşiktaş, yıldız oyuncuya dolaylı şekilde ulaşıp, tekliflerini iletiyor. Yalnızca Süper Lig’de değil Avrupa’nın da peşinde olduğu Caner, her fırsatta ilk tercihinin Fenerbahçe olduğunu söylüyor ama gelen teklifler de kafasını karıştırıyor.

Haberin Devamı