Can Uyguç Büyük kumar
HABERİ PAYLAŞ

Büyük kumar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım büyük bir kumar oynadı. Kendisinden bir hafta önce televizyona çıkan teknik direktörü Aykut Kocaman transfer konusunda, “Futbol kamuoyunda herkesin aksaklık olduğunu düşündüğü mevkilere bir veya iki takviye yapmayı düşünüyoruz” sözleriyle kapıyı aralamıştı. Ancak aynı kişilerin karşısında bu isteğe Yıldırım, “Bence Türkiye’nin en iyi kadrosu Fenerbahçe’de. Takviyeye ihtiyaç yok. Ancak hocamız isterse de hayır demeyiz” karşı görüşünü savunmuştu.

[[HAFTAYA]]

Görünen transfer yapılamıyor çeşitli nedenlerden. Artık başkanın isteksizliği ve söylemleri mi, yoksa hedefteki oyuncularla ve kulüpleriyle anlaşılamaması bilemiyoruz. Ama ortada bir gerçek var ki, futboldan anlarım diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı test etme imkanı doğdu. Eğer bu kadroyla şampiyonluk gelirse, Yıldırım haklı çıkacak ve futboldan anladığı ispatlanacak. Fakat şampiyonluk kaçarsa futboldan ne kadar anladığını bir kez daha düşünecek. Bir de başarısızlıkta futbolcunun suçlanmadığını, hep başkan, yönetim ve teknik direktörün kusurlu bulunduğundan yakınmıştı Aziz Yıldırım.

Haberin Devamı

Peki görevde bulunduğu dönemlerde takımı şampiyon yapmayan teknik direktörünü kovan, futbol takımını her sene üçer, beşer oyuncuyla değiştiren, kendisi hep yerinde kalan başkan varken, bu söylemin doğruluğu nerede, insan merak ediyor. Kendi yarattığı düzenin doğruluğunu savunanlar, sonuçlarına da katlanmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder