Spor Büyük destek

Büyük destek

Paylaş
Büyük destek

Galatasaraylı taraftarlar Panathinaikos maçına büyük ilgi gösterdi

* Geç saatte, yağmurlu bir havada ve hafta içinde yapılmasına karşın maçta tribünleri dolduran Sarı-Kırmızılılar, ligde kötü giden takımlarını coşkulu bir biçimde desteklediler. Seyirciler futbolcuları teker teker tribüne çağırıp, moral verdi.

Haberin Devamı

KEİTA KESİK YEDİ

* Bursaspor maçında oyundan çıkarken antrenör Neeskens’e tepki gösteren Kader Keita, Panathinaikos maçında yedek soyundu. Fildişi Sahilli futbolcu 62. dakikada Kewell’ın yerine oyuna dahil oldu. Aynı mücadelede ilk 11’de oynayan Barış da maça yedek kulübesinde başladı, 30’da Gökhan’ın sakatlığı sonrası oyuna dahil oldu.

GÖKHAN SAKATLANDI

* Adı sık sık sakatlıklarla anılan Gökhan Zan dün akşamki mücadelede de şanssızlık yaşadı. Cisse ile girdiği ikili mücadele sırasında yerde kalan milli futbolcunun omzu çıktı. 30. dakikada yerini Barış’a bırakmak zorunda kalan Gökhan Zan’ın durumu bugün netlik kazanacak.

ÖZGENER TRİBÜNDE

* Karşılaşmayı, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve eski TBMM Başkanı Köksal Toptan, protokol tribününde izlediler. Galatasaray’ın hafta sonunda karşılaşacağı İstanbul Belediye’nin teknik direktörü Abdullah Avcı da tribündeydi ve maç boyunca bol bol not tuttu.

Haberin Devamı