Magazin Büyük aşkı kilometreler bitirdi

Büyük aşkı kilometreler bitirdi

Paylaş
Büyük aşkı kilometreler bitirdi

İstanbul-Paris hattı arasında süren aşk geçen hafta bitti!

Cem Uzan, geçtiğimiz yıl hakkında çıkan tutuklama kararından dolayı Fransa’ya sığınma talebinde bulunarak Paris’te yaşamaya başlamıştı. Cem Uzan, Fransa’ya sığınınca kendisini aldattığı için boşandığı eşi Alara Koçibey de çocuklarıyla birlikte Paris’te ayrı bir eve taşınmıştı.

Haberin Devamı

Böylece Cem Uzan da çocukları Renç Emre Uzan ve Yasemin Paris Uzan’ı sık sık görüyordu. Lakin Paris’te yaşaması beklenen Alara Koçibey bir süre sonra çocuklarını alarak Türkiye’ye dönmüştü. Son olarak Cem Uzan, 16 Haziran’da Fransa’nın ünlü sayfiye yeri Saint Tropez’de Şebnem Çapa’nın La Plage Pes Jumeaux Restaurant’taki doğum günü partisinde Bettina Macler ile ilerlettiği samimiyeti aşka dönüştürmüştü.

Habertürk'ün haberine göre sevgililer, aşklarını sık sık telefonla ve birbirlerine gönderdikleri sürpriz hediyelerle sürdürüyordu. Cem Uzan Türkiye’ye gelemediği için Bettina Macler, onu görmeye Paris’e gidiyordu. Bettina Macler, geçtiğimiz haftalarda yine Paris’e gitmiş, ancak bu kez sevgililer çok sık bir araya gelemedikleri için ilişkilerini bitirmeye karar vermiş; dost kalmayı tercih ederek birbirlerini kırmadan ayrılmışlar.

Haberin Devamı

Ben aslında onlardan Paris’te sürpriz bir nikâh bekliyordum. Anladığım kadarıyla evlenseler de Bettina Macler çocuklarını bırakıp Paris’e yerleşmezdi. Cem Uzan da Türkiye’ye gelemezdi. Hal böyle olunca ayrılmak onlar için daha hayırlı olmuş.