Spor Bursaspor'da defans sıkıntısı

Bursaspor'da defans sıkıntısı

Paylaş
Bursaspor'da defans sıkıntısı

Gaziantepspor karşısında aldığı 4-1'lik yenilgiyle şampiyonluk yarışında yara alan Bursaspor, son 3 haftadır savunmasında ciddi sorunlar yaşıyor

Geçen yılı şampiyon tamamlayan, bu sezon da lige fırtına gibi bir başlangıç yaparak zirvenin ortağı olan yeşil-beyazlı takım, ikinci devreyle birlikte adeta inişe geçti.

İkinci yarının ilk maçında Konyaspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak ilk puan kaybını yaşayan Bursaspor, ardından Galatasaray’ı 2-0 yenerek bir nebze de olsa moral buldu.

Daha sonra yine sahasında kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor’u ağırlayan yeşil-beyazlılar oldukça zorlu geçen maçı 2-1 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

SON 3 MAÇTA 6 GOL YEDİ

Ardından Eskişehirspor’a konuk olan Bursaspor, galibiyet parolasıyla gittiği deplasmandan 1-1’lik skorla ayrılarak 2 puan daha bıraktı.

Geçen hafta, son haftaların flaş takımı Gaziantepspor’u ağırlayan yeşil-beyazlı takım, 4-1’lik skorla beklenmedik bir yenilgi alarak hem taraftarlarını hem de futbol kamuoyunu şaşırttı.

Ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alan Bursaspor, 4-1’lik yenilgiyle hem 3 puan hem de averaj yitirmiş oldu. Defansında ciddi sorunlar yaşayan yeşil-beyazlı takım, son 3 maçta kalesinde gördüğü 6 golle herkesi şaşırttı.

Haberin Devamı