Spor Bursaspor, Özkahya'ya isyan etti

Bursaspor, Özkahya'ya isyan etti

Paylaş
Bursaspor, Özkahya'ya isyan etti

Bursasporlu taraftarlar ve yöneticiler kaybedilen 2 puanın faturasını mücadelenin hakemi Halis Özkahya'ya kesti

Taraftarlar internet sitelerinde özellikle Eksişehirspor lehine verilen penaltı ve Ozan İpek'in gördüğü kırmızı karta tepki gösterdi.

Yorumlar arasında "İstanbul takımlarının hakemler hakkında yaptığı açıklamalar Eskişehir'de meyvesini verdi. Özkahya futbol cinayeti işledi" gibi sert ifadeler de yer aldı.

Bursaspor'un basın sözcüsü Ferruh Nayman ise "Hakemin aleyhimize verdiği penaltıya baktık, penaltı olmadığını gördük. Özkahya pek keyifli bir yönetim göstermedi" açıklamasını yaptı.

Nayman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Lig her hafta şekil değiştiriyor. Henüz sonuna da gelmedik. Zirve mücadelemiz sürüyor. Eskişehir maçında çok iyi oynayamadığımız da bir gerçek. Şampiyonluk için çok daha iyi olmamız gerekiyor."

Basın sözcüsü Ferruh Nayman, ligin 22'nci haftasının önemli maçlara sahne olacağını söyledi. Zirve yolundaki rakiplerinden Fenerbahçe'nin Beşiktaş, Trabzonspor'un da Manisaspor deplasmanına gideceğini hatırlatan Nayman, "Bizim Eskişehir'de yaşadıklarımızı bu kez rakiplerimiz yaşayabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı