Spor Bursa'da iç transfer çalışmaları

Bursa'da iç transfer çalışmaları

Paylaş
Bursa'da iç transfer çalışmaları

Bursaspor'da ligin bitimine haftalar kala sözleşmesi bitecek futbolcularla görüşmeler sürüyor

Genç futbolcular Sercan, Volkan ve Ozan ile sözleşme yenilemek için menajerle görüşen yönetim, takımın Arjantinlisi Batalla’nın menajerleriyle bir araya gelecek. Yeşil beyazlı takımın tecrübeli ismi Ali Tandoğan da yönetimle görüşecek isimler arasında yer alıyor.

HENÜZ ANLAŞMA OLMADI

Başkan İbrahim Yazıcı, genç yetenekler Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan İpek’le görüşmelerinin sürdüğünü belirtti, "Ancak medyaya yansıdığı gibi net bir anlaşma henüz sağlamadık.

Birkaç takımın oyuncularımız için devreye girdiği de söyleniyor. Fakat bu konuda bize gelmiş resmi bir teklif yok. En doğru kararı verip uygulayacağız" dedi.

OZAN’DAKİ SORUN İYİLEŞTİRME

Bursaspor’da 650 bin TL’ye oynayan Ozan İpek’in henüz imza atmamasının altında ücretinde iyileştirme sözünün yerine getirilmemesinin yattığı öğrenildi. Bursaspor’un şampiyonluğunda ve bu sezonki çıkışında çok büyük katkısı olan genç futbolcu, söz verildiği gibi istediği ücrette anlaşılması halinde sözleşmesini uzatacağı bildirildi.

BATALLA GÖRÜŞMESİ

Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu Pablo Martin Batalla’nın sözleşmesini 2 yıl daha uzatmak için istekli olduğu, menajerlerinin yöneticilerle masaya oturacağı Bursa’da açıklandı.

Yeşil-beyazlı takımın geçen sezon elde ettiği şampiyonlukta, kaydettiği 8 golle büyük katkısı olan 27 yaşındaki Batalla’nın 31 Mayıs 2012’de sona erecek olan sözleşmesinde iyileştirmeye gidileceği belirtiliyor. Tecrübeli oyuncu, bu sezon rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

SIRADA ALİ TANDOĞAN VAR

Bursaspor’da Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek futbolcuların başında tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ali Tandoğan geliyor. Ali Tandoğan ile yönetimin önümüzdeki günlerde masaya oturacağı bildirilirken deneyimli futbolcunun taliplileri de arttı.

Gaziantepspor başta olmak üzere, Eskişehirspor ve Karabükspor’un da Ali Tandoğan’ı isteyen kulüpler olduğu öne sürülüyor.

SAĞLAM’IN KARARI BEKLENİYOR

Takımın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek diğer futbolcuları İvankov, Hüseyin, Ergic ve Kirita için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu futbolcularla ilgili henüz kararını yönetime bildirmediği öğrenildi. Bulgar file bekçisi İvankov’un ise sezon sonunda ülkesine dönmeyi planladığı öğrenildi.

TARAFTARLAR SERCAN’A TEPKİLİ

Bursaspor’un genç yeteneği Sercan Yıldırım gece hayatıyla gündemden düşmüyor. Önceki gün 21’nci yaş gününü arkadaşlarıyla birlikte kutlayan ve kutlamada aşırıya kaçan Sercan’a taraftarlar tepki gösterdi.

PEARSON İDDİASI

Bu arada İngliz Mirrorfootball.co.uk isimli internet sitesinin haberine göre İngiliz ikinci ligi Championship ekiplerinden Derby’nin İskoç orta saha oyuncusu Stephen Pearson Bursaspor yolunda.

Haberde 28 yaşındaki İskoç orta saha oyuncusunun Keny Miller faktöründen ötürü Bursaspor’a gelmeye sıcak baktığı da belirtiliyor.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı