Spor Burak'ın transferini Tolga açıkladı

Burak'ın transferini Tolga açıkladı

Paylaş
Burak'ın transferini Tolga açıkladı

Trabzonspor'un takım kaptanı kaleci Tolga Zengin, bir süredir takımdan ayrılacağı gündemde olan Burak Yılmaz ile ilgili olarak, “Futbolun içerisinde bu tür şeyler oluyor. Ben ayrıldı diye biliyorum” dedi

Başarılı file bekçisi Tolga Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen sezondan daha iyi bir grafik ortaya koymak istediklerini belirterek, “Burada bir haftalık kamp sürecimiz olacak. Sonra iki etap halinde yurt dışı kampımız olacak. İnşallah belki bilmiyoruz Şampiyonlar Ligi durumu da olabilirmiş. İnşallah oda olursa kampımız biraz daha kısa sürecek. Biz şu an elimizde olan UEFA maçı için hazırlanıyoruz. Sonrası ne olur bilemeyiz. Sezona iyi girmeyi istiyoruz, iyi güç toplamamız lazım” diye konuştu.

Haberin Devamı

“İtalya'dan teklif geldi”

Almanya, Rusya Federasyonu ve son olarak da İtalya'dan transfer teklifi aldığını dile getiren Tolga, “Ben bu takımın kaptanıyım ve sorumluluklarım var. Bana 'git' denmediği sürece gitmem. Belki 'git' dendiği zaman bile gitmem. Annemin sağlık sorunları var. Annemin de kulübümün de yanından ayrılmam” dedi.

Burak Yılmaz'ın transferi

Takımdan ayrılması gündeme gelen Burak Yılmaz'ın durumuyla ilgili soruyu cevaplayan Tolga Zengin, “Futbolun içerisinde bu tür şeyler oluyor. Ben ayrıldı diye biliyorum. Ama önemli olan ayrılırken de güzel bir şekilde ayrılabilmek. Burak'a baktığımız zaman herkes teşekkür ediyor ve iyi dileklerini iletiyor. Tabi bunlar önemli şeyler. Burak'a çok teşekkür ediyoruz, takıma verdiği katkılardan dolayı. Böyle ayrılıklar buruk oluyor ama futbolun doğasında bu var” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

“Trabzonspor'un tarihini açıp okusunlar”

Tolga Zengin, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, “Trabzonspor'u ben büyük yaptım” yönünde söylemi olduğu şeklindeki soruya ise “Trabzonspor'un büyüklüğü şahsızlarla alakalı büyüklük değildir. Trabzonspor'un tarihini açıp okurlarsa daha iyi anlarlar yani” ifadelerini kullandı. Tolga Zengin, Burak Yılmaz'ın hangi takıma transfer olduğuyla ilgili bilgi vermedi.

HÜRRİYET