Spor Burak Yılmaz evlendi

Burak Yılmaz evlendi

Paylaş
Burak Yılmaz evlendi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, 5 yıl önce ayrıldığı İstem Atilla ile dünya evine girdi

Burak Yılmaz ile İstem Atilla daha önce de evliliğin eşiğinden dönmüşlerdi. 2008 yılında Antalya’da aile arasında İstem Atilla’yla nişanlanan Yılmaz, 30 Mart 2009’da 5 yıldızlı bir otelde yapılacak 250 kişilik düğünden iki gün önce kavga ederek ayrılmıştı. Çocukluk aşkı İstem Atilla’yı unutamayan yıldız futbolcu 5 yıl sonra eski nişanlısına geri döndü. Yılmaz ve Atilla çifti, dün akşam nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı

NİKAHI MENDERES TÜREL KIYDI

Antalya Kaleiçi’ndeki Arma Restoran’da düzenlenen düğün töreninde, çiftin nikah şahitliklerini milli futbolcu Selçuk İnan, Burak Yılmaz’ın kardeşi Manolya Yılmaz, Ali Egesel ve Oktay Kiremitçi yaptı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından kıyılan nikahın ardından, mikrofon uzatılan Yılmaz, "Bugün hayatımın en anlamlı oyunu herhalde. Özellikle Selçuk İnan’ın asisti vardı" dedi. Türel de Yılmaz’ın, küçük yaşlardan beri herkesi mutlu ettiğini dile getirerek bugün de onun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'LA KONUŞTU

Yılmaz, nikahın kıyılmasının ardından Türel tarafından uzatılan cep telefonuyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile konuştu. Davetlilere de dinletilen konuşmada Başbakan Erdoğan, genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. Belediye Başkanı Türel, nikah cüzdanını Selçuk İnan’a, İnan da Yılmaz’a verdi. Nikah törenine, Yılmaz ve Atilla ailelerinin yanı sıra futbolcular Caner Erkin, Umut Bulut, Uğur Boral, Necati Ateş, Serkan Balcı, Olcan Adın ile teknik direktör Yılmaz Vural da katıldı. Nikah sırasında güvercin uçuruldu, havai fişek gösterisi yapıldı.

Haberin Devamı

"HAYATIMIN EN ANLAMLI GOLÜNÜ ATTIM"

Burak Yılmaz 'evet' demeden önce "Bugün hayatımın en anlamlı golünü attım. Eşime bu şansı bana bir kez daha verdiği için teşekkür ediyorum" karşılığını verdi. Genç çiftin nikah şahitliğini Selçuk İnan, kardeşi Manolya Yılmaz, Oktay Kiremitçi ve Ali Egesel yaptı. Çiftin nikah defterini Selçuk İnan verdi.

BAŞBAKAN HATTRİCK İSTEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Türel’in telefonundan Burak Yılmaz’la konuştu. Burak’a ömür boyu mutluluklar dileyen Başbakan Erdoğan, "Çocuk konusunda Menderes başkan sana sayıyı söylemiştir. Bu konuda senden hattrick yapmanı istiyorum" dedi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18521","18521","201406","18521-150533.jpg","1", "0","Burak dünyaevine girdi; Başbakan telefonla tebrik etti");

DAMAT BURAK

Nikah öncesi Burak Yılmaz'ın Galatasaray'daki en yakın arkadaşı Selçuk İnan, gelin ve damatla kadeh kaldırdıkları fotoğrafı mikro blog sitesi twitter'dan "Herseyın en guzelını hakeden benım canım kardesım ömür boyu mutlu olun inşallah..." mesajıyla takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

DÜĞÜN SELFIE'Sİ